TOP SAVETI! 10 fantastičnih ideja da ulepšate kupatilo bez majstora i skupih radova

Autor:

Lifestyle

19.08.2020

10:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Finansijski faktor je ključan kada je renoviranje kupatila u pitanju, zato često odlažemo sređivanje i čekamo da skupimo dovoljno novca da opremimo kupatilo od plafona do pločica.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Da li ste znali da bez većih finansijskih izdataka i građevinskih zahvata možete da sredite kupatilo da izgleda kao sa naslovnice magazina za uređivanje doma?

Vaša oaza, odnosno mesto gde se ulepšavate, relaksirate i uglavnom bežite od bučnih ukućana, može da bude kao nova uz ovih 10 malih, ali efikasnih trikova.

1. Ne ustručavajte se i u kupatilo unesite cveće ili neke druge biljke koje će ovom prostoru dati potpuno nov izgled.

2. Prostor će momentalno izgledati drugačije ako samo promenite zavesu od tuš-kabine. Predlažemo jarke boje koje se uklapaju sa bojama pločica i zidova. Takođe, većina nas ima peškire stare i po deset godina, pa pustite mašti na volju i počastite se novim.

 

3. Da biste razbili monoton izgled ovog prostora, okrečite samo jedan zid u veselu i jarku boju i promena će biti očigledna.

4. Možete da se poigrate četkicama za farbanje i ofarbate jedan deo okvira od ogledala, ali i deo ormarića u kome držite kozmetiku i peškire. Ako niste vešti sa četkom za farbanje, predlažemo da kupite okvir za ogledalo koji će razbiti dosadu i učmalost kupatila.

RepublikaFoto: pixabay.com

5. Na jedan zid u kupatilu možete da postavite vodootporne lepljive tapete.

6. Ukoliko imate kadu u kupatilu, stavite policu na nju. Osim što ćete dobiti još jedan prostor za skladištenje potrepština, moći ćete i sebi da priuštite penušavu kupku uz omiljeno piće, bez prosipanja.

7. Kupatilo generalno lepše izgleda kad u njemu vladaju mir i organizacija. Potrudite se da kozmetički proizvodi stoje na jednom mestu, kao što su, na primer, providne staklene posude.

 

8. Osim staklenih posuda, kupatilo možete da oplemenite i pletenim korpama, koje su idealne za odlaganje suvih peškira.

9. Kada organizujete stvari u kupatilu, trudite se da budete kreativni i iskoristite stvari koje već imate, bez odlaska u kupovinu. Jedna od njih je stara platnena torba za prodavnicu, u koju možete da odlažete toalet-papir.

10. Ako ste voljni da odrešite kesu i želite da date dašak luksuza vašem kupatilu, predlažemo da kupite luster jer sa njim nema greške.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading