NEODOLJIV, NEUMOLJIV: Devojke izglasale - ovako izgleda SAVRŠEN MUŠKARAC

Autor: b92.net, Republika

Lifestyle

15.08.2020

01:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nije tajna da muškarci vole plavuše i preferiraju ih više nego brinete, a filmovi, televizija i časopisi se ne trude da opovrgnu tu teoriju. Jedno istraživanje odlučilo je da odgovori na pitanje kakav se tip muškarca sviđa ženama. Crnokos, smeđokos ili plavokos, pitanje je sad.

RepublikaFoto: Photo by Erik Lucatero on Unsplash
Ilustracija

Da li žene vole više tamnokose ili plavokose muškarce? Odgovor na to pitanje potražila je veb stranica za upoznavanje parnetra What's Your Price. 

Napravili su istraživanje u kojem je učestvovalo 145 hiljada muških pretplatnika. Ustanovili su da muškarci sa crnom i smeđom kosom imaju izrazito bogat društveni život i mesečno odlaze na desetak sastanka, za razliku od plavokosih muškaraca koji u proseku odlaze na dva sastanka mesečno. 

 


Na temelju analize baze podataka napravili su profil idealnog partnera prema kojem savršen muškarac ima tamnu kosu, smeđe oči i prosečno telo, visok je 182 centimetra, ne puši, nema dece. 

Kao primer poznatog muškaraca koji ima sve potrebne fizičke kvalitete ispitanice su navele Džona Hema, Patrika Dempsija, Marka Rufala i Džerarda Batlera.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading