On završi, a ona se tek opustila: Uz OVE SAVETE ćete oboje imati vrhunac istovremeno!

Autor: Republika, Prva

Lifestyle

10.08.2020

12:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Često se spominje da ženama treba više vremena da dožive orgazam i kako to nije pravedno, jer je muškarcima najčešće potrebno svega nekoliko minuta.

RepublikaFoto: pexels.com
Ljubavni par (Ilustracija)

S druge strane, nepravda je i činjenica da muškarci do novog treba da čekaju mnogo duže od žena...

Ipak, veoma veliki broj žena ostaje uskraćen za užitak zbog nedovoljno truda sa suprotne strane, pa evo nekoliko saveta za muškarce koje bi trebalo pomno da pročitaju.

 

Erogene zone - nemojte zaboraviti na njene druge erogene zone. Lagano udaranje po zadnjici, grickanje uha, ljubljenje vrata, sve su to sitnice koje će dame brže dovesti do vrhunca.

Klitoris - veliki broj žena ne uspeva da stigne do vrhunca samo uz penetraciju, stoga je važan deo stimulacija klitorisa koji je najosetljiviji deo ženskog tela. U tom malenom području nalazi se oko 8.000 nervnih završetaka, pa ga nemojte izostaviti za vreme odnosa. Jezik je savršen alat za dobru stimulaciju, no najvažnija je samo upornost - žena mora da oseti da nećete prestati dok ne doživi vrhunac.

Mozak - vrlo važna stvar je ženski um koji igra ogromnu ulogu kada je reč o orgazmu. Slanje zločestih poruka tokom dana o stvarima koje želite da joj radite kada se vidite ili "dirty talk" za vreme predigre i seksa, pomažu da se žena više opusti i preda što, naravno, vodi do bržeg orgazma.

 

Savršena poza - klitoris je ključan za ženski orgazam, stoga je važno izabrati položaj u kojem ćete moći da stimulišete i njega. Jedna od najboljih takvih poza je misionarska u kojoj vi ležite na njoj, ali i sa karlicom stimulišete klitoris trljanjem o nju, dok ona drži noge na vašim ramenima.

Muškarci, nadamo se da će vam ove smernice pomoći i da sada znate kako žene najbrže dolaze do vrhunca...

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading