SUŠILA JE KOSU, A ONDA SE PROBUDILA 20 MINUTA KASNIJE UNAKAŽENA: Zbog nesreće sa fenom, AMPUTIRALI joj ruku (VIDEO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stravična nesreća završila se amputacijom ruke i traumom koju devojka i dan danas ima.

SUŠILA JE KOSU, A ONDA SE PROBUDILA 20 MINUTA KASNIJE UNAKAŽENA: Zbog nesreće sa fenom, AMPUTIRALI joj ruku (VIDEO)

Foto: YouTube/ABC News 4

Meri Vilson doživela je stravičnu nesreću kada je sušeći kosu doživela udar struje od fena. Ona se onesvetila dok je sušila kosu, a probudila se 20 minuta kasnije i videla da joj je ruka unakažena.

Nesreća se dogodila 7. februara, a Meri je pretrpela teške opekotine 3. stepena koje su prodrle do kostiju. Fen koji je koristila nije imao sistem za automatsko isključivanje, što je dovelo do toga da temperatura ostane visoka tokom nesreće.


Kao posledica opekotina, Meri je izgubila skoro celu ruku, koja je morala biti amputirana zbog teškog oštećenja nerava u šaci i zglobu. Nakon operacije i mesec dana provedenih umotana u zavoje, Meri se sada oporavlja kod kuće.

Foto: YouTube/ABC News 4

Meri Vilson se nada da će uskoro dobiti protezu za ruku


Meri ističe da je najveći problem što sada nije u mogućnosti da obavlja jednostavne svakodnevne aktivnosti kao pre, a to je, kako kaže, stavilo u fokus sve druge probleme sa kojima se ranije suočavala. Ona se sada plaši da bi amputacija ruke mogla značiti kraj njene karijere u radu sa životinjama, ali ističe da je još uvek puna optimizma i čeka sledeće korake, jer uskoro treba da dobije protezu, piše "Informer".

Uprkos svemu, Meri zrači optimizmom i ističe da će i dalje živeti svoj život punim plućima, te da gubitak ruke neće definisati ko je ona kao osoba.

- To je samo ruka. Šta je ovo, 10 odsto mog tela. Gubitak ruke može biti nešto što menja ko sam, ali to ne znači da me to definiše u svemu - rekla je Meri.


Nesreće poput ove podsećaju nas koliko je važno voditi računa o bezbednosti prilikom korišćenja električnih aparata. Meri Vilson, svojim hrabrim stavom i optimizmom, predstavlja inspiraciju i podseća nas da se i pored teških izazova život može živeti punim plućima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading