ZA SAMO DESET MESECI JE RODILA TROJE DECE: Svi se pitaju kako je to bilo MOGUĆE, a odgovor je sve ZBUNIO!

Autor: M.O.

Lifestyle

19.03.2024

20:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ova majka je postala omiljena mnogima.

ZA SAMO DESET MESECI JE RODILA TROJE DECE: Svi se pitaju kako je to bilo MOGUĆE, a odgovor je sve ZBUNIO!

Foto: TikTok/printscreen

Sarita Holand koju svi zovu Sara, je nedavno otkrila svoju neverovatnu životnu priču na društvenim mrežama, koja je izazvala veliku pažnju javnosti.

Naime, Sara je rodila troje dece u vremenskom periodu od samo 10 meseci, a ono što je posebno neobično jeste da nije reč o trojkama.

 

 

Neočekivani niz događaja

Kako je Sara objasnila, prvo je rodila ćerku Stivi u svojoj 28. godini nakon teških trudnoća koje su prethodile. Međutim, nakon što je Stivi napunila 10 nedelja, Sara je saznala da je ponovo trudna - ovaj put sa jednojajčanim blizancima, dečacima po imenu Kip i Bouvi. Ova neobična niz događaja dovela je do toga da sva trojica dece budu iste godine.

Dečaci su rođeni prerano, sa svega 30 nedelja i pet dana, što je predstavljalo dodatni izazov za Saru. Ipak, ona ističe da je imala mirnu trudnoću, i uprkos izazovima, sve se završilo srećno.

- Situacija je bila apsolutno luda i možete da zamislite moj šok -, izjavila je Sarita.

Sara je na svojstven način iznela i šalu na račun budućnosti, ističući da će "život postati mnogo skuplji" kada njena deca napune 18 godina. Na pitanje jednog pratitelja o razlogu ovakvog stava, Sarita je odgovorila: "Tada dobijaju vozačke dozvole. Dakle, treba kupiti tri automobila."

Sarin video na Tiktoku privukao je ogromnu pažnju, sa preko milion i po pregleda, dok se komentari i reakcije na ovu neobičnu priču i dalje nižu ispod objave. Sara je svojom iskrenošću i humorom osvojila simpatije mnogih. 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading