ČETIRI PUTA SU MU OTVORILI LOBANJU I "PRALI" MOZAK: Kada pomeri ruku sa LICA, svi šokirano posmatraju ONO što je ispod (FOTO/VIDEO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bori se sa opasnom infekcijom.

ČETIRI PUTA SU MU OTVORILI LOBANJU I "PRALI" MOZAK: Kada pomeri ruku sa LICA, svi šokirano posmatraju ONO što je ispod (FOTO/VIDEO)

Foto: instagram/goforbrandon

Brendon Aleksander je ponovo išao na operaciju lobanje nakon prve povrede mozga u oktobru 2019, kada se samo seća da je napustio svoju kuću na skejtbordu. Kada se momak prvi put povredio, kaže da se ne seća baš tog trenutka i da se seća samo buđenja u bolnici tri dana kasnije.

Tokom svih ovih godina, podvrgnut je nizu operacija rekonstrukcije mozga i lica, ali jedna procedura u septembru je pošla po zlu, zbog čega ima veliki otok preko levog oka jer je dobio infekciju.

U septembru je podvrgnut još jednoj operaciji koja je ostavila veliki otok na njegovoj levoj slepoočnici. On je na TikToku rekao da je operacija 20. septembra bila namenjena podizanju kože i mišića na levoj strani lica kako bi se podigla obrva i smanjila napetost u mozgu.

Iako je imao značajne modrice, u početku se smatralo da je operacija uspela, ali se njegovo stanje postepeno pogoršavalo tokom osam dana. Problem je nastao na večeri kada je bio sa devojkom, ali je popio tabletu i bilo mu je bolje. Sutradan je znao da nešto nije dobro, piše "Dejli mejl".

Foto: instagram video/goforbrandon

Muškarac dobio tešku infekciju zbog drena

Probudivši se sledećeg jutra Aleksandar je znao da nešto nije u redu jer je osećao kako mu glava pulsira, a imao je mučninu i glavobolju.

- Osećao sam se kao da mi mozak radi salto unazad i čuo sam kako mi nešto kuca u glavi. Pokušao sam da zaspim, ali nisam mogao - rekao je.

Hitno je prebačen u bolnicu NIU na Menhetnu, gde su mu lekari dijagnostikovali infekciju na mestu posle operacije ispod njegove veštačke lobanje.

- Mislili su da imam moždani udar pa su požurili na CT - rekao je.

- Našli su mi infekciju ispod implantata veštačke lobanje koja je brzo napredovala, a medicinska sestra je došla i javila mi da ću morati na operaciju. Moja devojka je rekla da je upravo gledala kako mi se život raspada jer uklanjanje lobanje znači da moraš da počneš iznova, sve mora da počne iznova.

Na snimku gde plače pokazao je kako izgleda suočavanje sa jednom ovakom operacijom.

- Pokušavam da ostanem jak, ali u ovome počinjemo od nule - dodao je on.

Lekari su otkrili da je osnovni uzrok problema bio dren postavljen u njegovoj glavi, a koji se obično uklanja. U ovom slučaju je namerno ostavljen jer se smatralo da pomaže u oporavku od operacije zatezanja lica. Međutim, cev se inficirala, pa su hirurzi morali ponovo da otvore njegovu lobanju da bi mu isperu mozak. Sledeća operacija mozga je u aprilu ovde godine.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading