"VRAĆAM SE PRIRODNOM IZGLEDU": Zbog silikona umalo nije UMRLA, ova operacija je najskuplje koštala zdravlja!

Autor: M.O.

Lifestyle

17.09.2023

19:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iako je tvrdila da nikada neće prestati sa silikonima, ipak će morati.

"VRAĆAM SE PRIRODNOM IZGLEDU": Zbog silikona umalo nije UMRLA, ova operacija je najskuplje koštala zdravlja!

Foto: instagram.com/1800leavemaryalone

Mary Sebastian

Meri Magdalena je potrošila više od 100.000 dolara na plastične operacije i postala je poznata po svom neobičnom izgledu, koji je zabrinuo stručnjake širom sveta.

Upala je u ozbiljne zdravstvene probleme i više puta isticala da nema nameru da prestane sa operacijama. Takođe, ponosno tvrdi da je vlasnica "najdebljeg polnog organa na svetu".

Naišla je na ozbiljne komplikacije nakon što je implantirala silikonske implante u grudi, jer je jedan od njih pukao.

Kada silikonski implant pukne, gel može ostati unutar tkiva ili kapsule koja se formira oko implanta.

 

 

Obično se preporučuje uklanjanje implanta u takvim situacijama, mada je važno napomenuti da su ove komplikacije izuzetno retke i javljaju se u samo oko 1% slučajeva. Stručnjaci takođe ističu da silikonski implanti obično ne puknu sami od sebe, već usled fizičkog oštećenja, kao što su snažan pritisak ili udarac.

Nedavno je Meri Magdalena podelila uznemirujuću fotografiju svog izgleda nakon ove komplikacije, koja prikazuje jednu ogromnu dojku. Zbog ovog incidenta, donela je hrabru odluku koja mnogima deluje neobično - najavila je povratak prirodnom izgledu.

 

 

Međutim, s obzirom na njen dugogodišnji niz plastičnih operacija, postavlja se pitanje koliko je to izvodljivo. Ona je prvu plastičnu operaciju imala sa samo 21 godinom i od tada je obavljala brojne zahvate na licu i telu, uključujući korekcije vilice, nosa, očiju, kože, kao i ugradnju silikona u usne, grudi i zadnjicu, i liposukciju - sve to više puta.

- Ja sam je dizajnirala, tako da imam najdeblje usnice na svetu. Umalo nisam umrla tokom procedure. Morala sam da dobijem dve transfuzije krvi. Doktor je rekao da sam izgubila mnogo krvi i da sam bila veoma bleda. Mislio je da ću umreti - priznala je ova devojka koja se upušta u nov proces. Kako će tada izgledati, ostaje da vidimo, ali samo ukoliko Magdalena ostane pri svojoj odluci.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading