TAJNA SMESA ZA ČIŠĆENJE KRVNIH SUDOVA: Pomešajte beli LUK sa ove dve namirnice i dobićete pravu vitaminsku BOMBU!

Autor: M.O.

Lifestyle

31.08.2023

11:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Efiksana smesa koja je idealna u borbi protiv starenja.

TAJNA SMESA ZA ČIŠĆENJE KRVNIH SUDOVA: Pomešajte beli LUK sa ove dve namirnice i dobićete pravu vitaminsku BOMBU!

Foto: YouTube/ Divas Can Cook

Poznato je da beli luk predstavlja moćan dodatak ishrani koji se istakao svojom izuzetnom sposobnošću u borbi protiv infekcija.

Efikasno štiti organizam od patogenih bakterija, virusa i parazita koji su postali otporni na lekove. Takođe, pokazao se delotvornim i protiv gljivičnih infekcija. Njegova najveća snaga dolazi do izražaja kada se konzumira u svežem stanju.

Republika

Foto: Photo by Mike Kenneally on Unsplash

Beli luk je prava vitamniska bomba

 

Sa druge strane, kuvani beli luk bolje zaštiti krvne sudove.

Međutim, njegova korist za zdravlje nije jedino što ovaj dar prirode može da nam pruži. On pokazuje izvanrednu efikasnost i u borbi protiv starenja, posebno kada se kombinuje sa najčistijim prirodnim blagom - medom. Oni koji su je isprobali ističu da se pozitivni efekti primete već nakon kratkog perioda konzumacije. 

Postupak je sledeći: Sameljite pažljivo 10 glavica belog luka i pomešajte ih sa kilogramom meda i sokom od 10 limuna. Ostavite ovu kombinaciju da odstoji u staklenoj posudi deset dana. Nakon tog perioda, pre obroka, dva puta dnevno, konzumirajte po jednu kašiku mešavine.

 

Važno: Obratite pažnju da ova mešavina nije zamena za medicinske tretmane i lečenje. Pre nego što započnete bilo kakvu promenu u ishrani ili koristite ovakve prirodne preparate, preporučuje se da se posavetujete sa svojim lekarom ili stručnjakom. Ovaj recept ne služi za lečenje medicinskih stanja i ne zamenjuje stručni medicinski savet. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading