KAD JE TOLIKO PREŠLA, PLATIĆEMO JE ODMAH: Kazna za nepropisno parkiranje iz Čačka Markovićima "doputovala" u Cirih

Autor:

Vesti

31.08.2023

11:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nema skrivanja jer se u kazni navodi tačna registracija, adresa i broj šasije. Apsolutno je fer i odmah plaćam kaznu, kaže Slaviša.

KAD JE TOLIKO PREŠLA, PLATIĆEMO JE ODMAH: Kazna za nepropisno parkiranje iz Čačka Markovićima "doputovala" u Cirih

Foto: Rina

Kazna za nepropisno parkiranje

Mnogo toga može da se izbegne, ali plaćanje kazne za parking u Čačku izgleda da se ipak mora platiti, bez obzira na kojoj strani sveta živeli. To najbolje pokazuje primer porodice Marković poreklom iz ovog srpskog grada, ali sa prebivalištem u Švajcarskoj.

Markovićima je, kako objašnjavaju, na kućnu adresu u Cirihu stigla kazna Parking servisa iz rodnog grada.

- Stiglo nam je da platimo kaznu za parking 50,61 švajcarskih franaka. Moja žena se nepropisno parkirala, tako da je to potpuno fer - kaže za Rinu Slaviša Marković.

On dodaje da će kaznu uredno platiti, ali onaj ko to ne bi učinio došao bi u problem sa tamošnjim vlastima, jer bi im Švajcarci ukoliko ne izmire ovu obavezu naplatili još 250 franaka.

- Platićemo je bez ikakvih problema i ovo je dokaz da je Srbija postala pravna zemlja, a sistem unapređen, tako da nema skrivanja jer se u kazni navodi tačna registracija, adresa i broj šasije. Apsolutno je fer i odmah plaćam kaznu - kaže Slaviša.

Bonus video:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading