AKO OSEĆATE UMOR I MALAKSALOST OVO POPIJTE: Stara RUSKA metoda je idealna za detoksikaciju!

Autor: M.O.

Lifestyle

27.08.2023

17:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Metoda koju su stari Rusi primenjivali možda i vama pomogne.

AKO OSEĆATE UMOR I MALAKSALOST OVO POPIJTE: Stara RUSKA metoda je idealna za detoksikaciju!

Foto: pixabay.com

Ukoliko se suočavate s umorom, noćnim znojenjem, razdražljivošću i osećajem težine u celom telu, možda je vreme da razmislite o detoksikaciji organizma.

Pored uobičajenih metoda kao što su konzumacija zelenog čaja i drugih napitaka, postoji i starinski lek koji se koristi već stotinama godina, a temelji se na belom luku, čijim lekovitim svojstvima verovatno već znate.

Iako mnogi znaju za blagodeti belog luka, manje je poznato kako ga koristiti na ovaj način.

Stari Rusi su prenosili da ovaj sastojak poseduje moćno dejstvo za čišćenje organizma od toksina. A početak ovog procesa trebao bi biti od stopala!

Republika

Foto: pexels.com

Beli i crni luk moćno detoksuju celo telo

 

Za pripremu ovog leka, sameljite glavicu belog i crnog luka, prelijte ih sa 300 ml ključale vode i kuvajte oko 5-7 minuta.

Nakon što se smeša prohladi, procedite je. Natopite gazu u tečnost, istisnite višak tečnosti i postavite je na svoje tabane, nakon čega obujte čarape. Sutradan, skinite oblog. Kada skinete gazu, primetićete promenu boje.

Ova tehnika predstavlja starinski ruski metod koji se koristi već vekovima, a veruje se da ima sposobnost efikasno ukloniti toksine iz tela.

Naravno, pre nego što se upustite u ovu ili bilo koju drugu metodu detoksikacije, uvek je preporučljivo da se konsultujete sa stručnjakom ili lekarom kako biste bili sigurni da je to odgovarajući pristup za vaše zdravstveno stanje.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading