IAKO JE ISPROBALA SVAKU DIJETU, NI GRAM NIJE SMRŠALA: Uradila je analizu KRVI, a kad su stigli rezultati svi su PLAKALI!

Autor: M.O.

Lifestyle

08.10.2023

17:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Konstanto se gojila i težinu proveravala na vagi.

IAKO JE ISPROBALA SVAKU DIJETU, NI GRAM NIJE SMRŠALA: Uradila je analizu KRVI, a kad su stigli rezultati svi su PLAKALI!

Foto: instagram/printscreen

Ova 28-godišnjakinja je godinama pokušavala da smrša, ali bezuspešno. Probala je keto i druge niskokalorične dijete pre nego što je posetila doktora u martu 2021. Tada je otkrila pravi razlog zašto nije mogla da smrša - ogroman tumor od sa dlakama i zubima koji su joj je rastao u jajniku. Džejmi, koja živi u Teksasu, SAD, rekla je da je počela naglo da dobija na težini dve godine pre nego što je tumor otkriven.

Nakon što je osetila mučninu kad je pokušala da zaveže pertle na cipelama, pomislila je da je glavni krivac njena prekomerna težina. Otišla je kod svog doktora koji joj je uzeo krv i otkriveno je da su njena bela krvna zrnca abnormalna. 

- Doktorka je ušla i rekla joj da imam ogroman tumor u stomaku koji mi je progutao desni jajnik - objasnila je Džejmi.

Ubrzo je tumor otklonjen.

Nakon što se probudila, mama joj je rekla za tumor i da lekari nisu sigurni da li je benigni ili ne.

Republika

Foto: pixabay.com

Nije mogla da smrša zbog opakog tumora

 

- Bila sam u tolikom šoku da ne mogu da se setim kako sam razmišljala i osećala se u tom trenutku. Ipak, u jednom momentu se sećam da sam pomislila: "Hoću li umreti? Da li sam uopšte živela život kakav sam želela?" - rekla je Džejmi.

Odlučila je da joj ukloni desni jajnik, jer su testovi pokazali da je tumor opasan. Reč je o spororastućem tumoru koji je rastao u Džejminom telu tokom celog njenog života.

Sada, kad je tumor uklonjen, Džejmi se vratila starom režimu ishrane i uspela da smrša. Takođe, doktor ju je uverio da će moći da ima dece, jer joj nisu otklonjena oba jajnika.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading