KREM OD SUSAMA JE NAJEFIKASNIJI NAČIN DA IZLEČITE ANEMIJU: Nastasja je pobedila RAK i sada savetuje kako da UKUSNIM receptom rešite zdravstveni problem

Autor: N.J.

Lifestyle

28.02.2023

12:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ova pasta je preukusna, tako da anemiju neće biti teško rešiti.

KREM OD SUSAMA JE NAJEFIKASNIJI NAČIN DA IZLEČITE ANEMIJU: Nastasja je pobedila RAK i sada savetuje kako da UKUSNIM receptom rešite zdravstveni problem

Foto: YouTube/ Cancer Influencer

Nastasja Nedimović poznata je kao žena koja je izlečila rak regularnom terapijom i ishranom koja je vraćala u život. Jelovnik zasnovan na voću, povrću, smutijima, orašastim plodovima pomogao joj je da oporavi organizam. Danas, Nastasja deli sa vama sve ono što je naučila, a povremeno objavljuje i prirodne načine rešavanje zdravstvenih problema. Jedan takav recept je za krem koji pomaže u rešavanju anemije.

Anemija se javlja kod onih osoba koje nemaju dovoljno crvenih krvnih zrnaca koje prenose kiseonik do tkiva.

Potrebno vam je:

Sirovi kakao

Sirovi susam

Med

Susamov puter

Foto: YouTube/ Cancer Influencer

Krem od susama

Priprema: 

Dve supene kašike putera i isto toliko kakao praha, pomešajte sa tri kašike meda. Dodajte i dve velike kašike susamovog putera. Sve sjedinite kašikom. Ovaj krem obožavaju i deca zato što sadrži susam, pa onda osećate kao da je hrskavije.

Ona preporučuje da je najbolje uzimati ga uz neku namirnicu koja bogata vitaminom C, na primer limunadu - kako bi se bolje "primilo" u organizam. Prebacite u staklenu teglu i držite u frižideru, a jedite tri puta dnevno po jednu supenu kašiku.

Da biste videli napredak, važno je da uradite krvnu sliku pre i posle krema.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading