ŽENA SE PORODILA U KOMI: Lekari upozoravali da UMIRE, a sve je počelo zbog kovida

Autor: N.J.

Lifestyle

18.12.2022

13:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stavljena je u komu nakon što joj je pozlilo, a onda je saznala nešto šokantno.

ŽENA SE PORODILA U KOMI: Lekari upozoravali da UMIRE, a sve je počelo zbog kovida

Foto: Printscreen/itv.com

Laura Vod bila je u komi sedam nedelja nakon što joj je pozlilo. Ona je došla u bolnicu zato što joj nije bilo dobro, a kasnije su je stavili u medicinski indukovanu komu. Zbog kome propustila je jedan od najlepših trenutaka u životu, a to je porođaj. Naime, Lauri je počeo porođaj dok je bila u komi. Njen partner nije želeo da da ime detetu dok se ona nije probudila i dok joj nije bilo dopušteno da dođe kući.

- Kad sam se probudila iz kome, nisam imala pojma da sam rodila devojčicu. Džon mi je pokazao našu ćerku i bila sam šokirana. Bio je dug put do oporavka, ali imam fantastičnu porodicu i prijatelje. Kad sam došla kući, Džon je planirao romantičnu prosidbu i to je bilo apsolutno čarobno. Taj trenutak je bio tako poseban - rekla je ona za "Miror" dok se prisećala trenutaka iz bolnice.

Foto: Shutterstock

Žena drži tek rođenu bebu

Laura se razbolela kada je bila trudna 31 nedelju. Ona je objasnila svoje simptome: 

- Kašljala sam i osećala sam se bolesno, a bila sam pozitivna na Kovid. U formi sam i zdrava sam, tako da to nije bila velika briga.

Zbog poteškoća sa disanjem stavljena je u komu. Dok je bila bez svesti, njena ćerka rođena je hitnim carskim rezom i to više od dva meseca pre termina. Lekari su upozoravali njene roditelje da će umreti, ali ipak ona je pobedila! Kada se probudila mogla je da priča, ali sam oporavak bio je spor i ostala je zbog toga u bolnici 15 nedelja.

S obzirom na to da se ovo desilo na Božić 2021. godine, njen partner Džon zaprosio je takođe na Božić. Oni su sada u braku i raduju se Božiću i tom periodu svake godine.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading