BROJ STERILNIH MUŠKARACA U SRBIJI U PORASTU, A EVO I ZAŠTO! Profesor Milošević ukazao na ogroman problem, a dao i rešenje za njega!

Autor:

Lifestyle

08.01.2022

11:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Urolog i seksolog prof. dr Aleksandar Milošević pričao je na Prvoj TV o neočekivanom uzroku steriliteta kod muškaraca.

BROJ STERILNIH MUŠKARACA U SRBIJI U PORASTU, A EVO I ZAŠTO! Profesor Milošević ukazao na ogroman problem, a dao i rešenje za njega!

Foto: youtube.com/printscreen

Živimo u modernom dobu gde smo sve više okrenuti tehnologiji, a sve manje prirodi, zbog čega doktor podvlači da se muškarci sve češće javljaju sa istim problemom.

- Nemoguće je, nažalost, da se vratimo prirodi što više. Kretanju i sportu. Da nam deca što manje koriste mobilne telefone, koji su odlična stvar za intelektualce i naučnike koji preko njih dobijaju informacije, ali ne za decu. To je porazno. Ona gube volju za kretanjem. U ordinaciji imam sve više steriliteta muškog uzroka, smanjen je broj spermatozoida zbog nekretanja, odnosno neaktivnosti - rekao je prof. dr Aleksandar Milošević.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading