TAJNA TESLINOG ZDRAVLJA: Srpski genije je otkrio kako se leče sve bolesti

Autor:

Lifestyle

21.06.2021

16:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Što više vremena prolazi od smrti srpskog naučnika Nikole Tesle, postaje sve evidentnije da je u pitanju bio genije koji je bio nekoliko decenija, ako ne i vek ispred svog vremena. Mnogi njegovi izumi još nisu dostupni čovečanstvu, ali zato možemo da se osvrnemo na misli koje nam je ostavio u amanet, a među njima je i metoda za izlečenje od svake bolesti.

RepublikaFoto: Privatna arhiva
Srpski genije je voleo sve ljude, životinje, biljke, odnosno kompletnu Prirodu

I dok čekamo da se oni koji upravljaju svetom odluče da nam omoguće dostupnim tehnologiju o kojoj je Tesla govorio (besplanto bežično prenošenje energije, ne samo slike i zvuka) kada su ga prozivali za "nerealnog", njegove knjige i intervjui ipak mogu da nam pomognu da se izborimo sa nedaćama pred kojima se čovečanstvo nalazi.

Poznato je da je srpski naučnik bio, u najmanju ruku, vredan, odnosno da je radio po 20 sati na dan, da je vrlo malo spavao, a sve svoje izume je najpre konstruisao u svojoj mašti, a kako je sam ispričao, sve što je izmaštao se prilikom sprovođenja u realnost ostvarilo bez greške. Dakle, ono što se dešavalo u njemu, bilo je veoma važno.

On je znao da je najbolje zasukati rukave, preuzeti odgovornost i u tišini poslušati unutrašnji glas. Ostvarujući pozitivne promene u nama, mi menjamo svit. Stvarajući mir i harmoniju u sebi, mi privlačimo pozitivna iskustva. Ono što odašiljemo vraća nam se u vidu sreće ili bolesti.

Dakle, i zdravlje čoveka zavisi od energije njegovih namera, emocija i dela. Naše telo se konstantno puni i prazni energijom, pa smo izloženi kako dobrobitima tako i zagađenjima od kojih organizam slabi. Srećom gladovanjem, unošenjem vode, tuširanjem, šetnjom i druženjem sa prirodom, mi pročišćavamo svoju vitalnu energiju.

Telesne i umne vežbe neophodne su za uspešan i zdrav život, jer nečista energija u nama i oko nas će biti na nivou neo-plazme (tumor) i nemoguće je zaobići. Plazma je nestabilna i vodi nas ka bolesti. Dobrim vibracijama mi sebe štitimo, posebno ako smo udaljeni od njenog kritičnog elektro-magnetnog kolebanja, koje narušava ljudski imunitet.

Naučnici danas istražuju mogućnost delovanja na misli, iz ugla elektromagnetnog polja našeg "proširenog tela", kako bi uticali na promene u organizmu bez fizičke intervencije. Treba pronaći takvu misao, ton i rezonancu, koja će odzvanjati kao odek u našem telu, stimulišući njegovu ravnotežu i zdravlje, piše atma.hr. To je slično Zemljinoj frekfenciji, koja oscilira pravilnim ritmovima, delujući na sve oko sebe.

Ljudsko zdravlje je složen fenomen! Sva vremena, pa i Teslino, sa sobom nose poteškoće i probleme koji su sastavni deo sazrevanja individue i društva, kažu stručnjaci. Nije važno kakve su teškoće pred nama, već je bitan način kako se sa njima nosimo.

Ostvarujući pozitivne promene u nama, mi menjamo svet. Stvarajući mir i harmoniju u sebi, mi privlačimo pozitivna iskustva. Ono što odašiljemo vraća nam se u vidu sreće ili bolesti.

U članku "Kako kosmičke sile utiču na našu sudbinu“, Tesla piše:

- Svako živo biće predstavlja motor usklađen sa točkovima koji pokreću univerzum… Nema sazvežđa, ni magle, ni sunca, ni planete koja nema nikakvu kontrolu nad svojom sudbinom – ne u neodređenom i varljivom astrološkom smislu, već u određenom i pozitivnom smislu fizike kao nauke.

RepublikaFoto: facebook.com/Dmitric Sasa
Oni koji šire ljubav, neupitno će je dobiti nazad

"Ono što seješ, to i žanješ", kaže narodna izreka. Od naših misli zavisi budućnost čoveka i planete! Na sreću, misli su promenljive, dok zlo struji u svačijem životu, pa i Teslinom. Zato on hrabro recituje Geteova dela. Tesla je mudrac kojem je Gete sa svojom filozofijom borbe Svetlosti i Tame puno pomogao pa ga je zato poštovao i recitovao čitav život.

Ljudi misle da prvo nešto treba razumeti da bi to mogli voleti. Istina je obrnuta! Nikola Tesla je obožavao Prirodu! Ljubav prema njoj mu je obogutila um da je duboko spozna!

Kasnije, upravo iz prirode i njenih tajnih zakona, Tesla je izvodio svoja najveća otkrića. On je voleo sve: prirodu, ptice, ljude, životinje, planetu i svemir.

O tome koliko je ljubav moćna i lekovita stvar, pisao je i Emet Fox:

- Ne postoji teškoća koju dovoljno ljubavi neće pobediti. Ne postoji bolest, koju dovoljno ljubavi neće isceliti. Ne postoje vrata koje dovoljno ljubavi neće otvoriti, jaz koji dovoljno ljubavi neće premostiti, niti greh koji dovoljno ljubavi neće iskupiti… Nije bitno koliko je problem dubok, koliko je šansa beznadežna, koliko je greška velika. Dovoljno je razumevanje ljubavi da sve to razreši. Ako možete dovoljno voleti, bićete najsrećniji i najmoćniji na svetu.

A Nikola Tesla je to sve bio!

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Saradžogla

22.06.2021 08:05

ЛЕКАРИМА НИЈЕ У ИНТЕРЕСУ ДА НАРОД БУДЕ ЗДРАВ!Да,баш је тако.Снимиш зубе ренгеном и ето ти стање зуба на видело.Гној у корену зуба је узрок свих болести.Слаби срце,вид,рад бубрега,опада оса ... Лекар ти препише лек за бољку а кутиче кошта 1450,00 динара?А исти лек од другог произвођача кошта 430,00 динара!Три и више пута јефтинији!ПС.Имао сам 35 година живота када сам морао да повадим све зубе.Споља лепи а болесни у корену.Данас са охохо деценија живота морам да личном картом доказујем дубоку старост.Читам без наочара најситнија слова.Два пута месечно се шишам.Зашто ово пишем?Ако се објави некима ће бити на корист.