"PREVARA MI JE USREĆILA ŽIVOT": Strastvena ispovest žene koja je imala AFERU sa komšijom

Autor:

Lifestyle

12.07.2021

18:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Da prošle godine nije proglašeno vanredno stanje i sa verenikom nisam odlučila da se preselim, verovatno bih mu i dalje bila verna, ali u nesrećnom braku...

RepublikaFoto: pixabay.com
Naučite da razlikujete ljubav od navike

Jedna čitateljka portala "Republika.rs" podelila je sa nama svoju ljubavnu priču (ili neobjavljeni roman) u želji da i vama prenesemo kako je za veoma kratko vreme moguće da vam se svet preokrne naopačke, a svaka promena ne mora da bude loša, naprotiv.

Penosimo njeno svedočanstvo u celosti:

"Mart prošle godine nije bio stresan samo zato što je proglašena pandemija i vanredno stanje, već i što  sam sa verenikom rešila da se preselim u stan mojih roditelja, koji su se trajno preselili na selo jer je i mama, hvala Bogu, dočekala penziju nekoliko meseci pre toga.

Uprkos tome što smo mogli da se preselimo dva meseca ranije, Miloš je odugovlačio selidbu jer mu je sve bilo preče od organizacije i pakovanja, traženja kombija, što sam na kraju gotovo sve odradila sama. Tako smo dva meseca plaćali kiriju iako smo imali "besplatan" stan da živimo, ali me nije frustriralo to što bacamo novac već njegova nezainteresovanost za stvaranje zajedničke budućnosti u novom zajedničkom prostoru, koji je trebalo da bude i mesto gde započinjemo brak.

U zgradi u Novom Beogradu gde smo se kućili poznavala sam dosta stanara, a jedan od njih je bio i Vladimir, mlađi brat mog vršnjaka sa  kojim sam se slabo družila, a koji se odavno odselio i živi sa ženom i dvoje dece u Švajcarskoj. Igrom slučaja, Vlada se ponudio da obezbedi kombi-prevoz preko ortaka i insistirao je da bude besplatno jer "mnogo mu je ovaj dužan, a ne veruje da će ikada imati para da mu vrati". U tom trenutku nisam mnogo pridavala značaja činjenici da ne želi da uzme pare za pomoć.

RepublikaFoto: pixabay.com
Komšija se ponudio da pomogne

Na dan kada je dogovoren kombi za selidbu, mom vereniku je iskrsao službeni put, saznao je samo dva dana ranije. Kada je čuo da ćemo bez verenika seliti stvari, ali da je otišao na dva dana, Vlada se neobično obradovao, iako je to pokušaao da sakrije. Tome nisam pridavala veliku pažnju, osim što mi je bilo evidentno drago što sam prepoznala njegovu emociju.

Pakovanje svari u kombi, pa posle gomilanje kutija na pod soba i po hodniku, trajali su relativno kratko. Vlada se potrudio da nosim najlakše stvari, a u međuvremenu je pozvao još ortaka da pomognu da ponesemo na 3. sprat krevet i veliki orman. Uglavnom, za manje od tri sata, svi su već bili na vratima pošto sam ih počastila pivom posle obavljenog posla.

Otišla sam da se istuširam i počela da raspremam. Posle 20 minuta, zvono na vratima je zazvonilo, a ja sam sa kutijom koju sam raspremala otvorila i ugledala Vladu koji se vratio jer je "zaboravio cigarete". Pošto sam ga pozvala da uđe, pošao je ka meni i posegnuo za kutijom koju sam držala, dodirnuo donji deo ruku i milujući ih uzeo kutiju uz reči "odmori malo, neće stvari nikuda pobeći". Zatvorila sam vrata, valjda da se ne oseti vrućina koja me je obuzela pošto sam osetila njegov dodir  na svojim rukama.

Okrenula sam se i pošla za njim, a on je ušao u kuhinju, izvadio flašu vina iz frižidera i pitao da li sam za piće. 

- Obavezno - odgovorila sam i konačno mu stavila do znanja da sam se napalila i da mi se sviđa, iako to do tog trenutka nisam ni shvatala. Njegov pogled dok mi je dodirivao ruku nekoliko trenutaka ranije u hodniku, imao je više strasti i raspalio veću želju u meni nego što sam osetila tokom najintenzivnijeg seksa sa verenikom. Ovo mu naravno nisam rekla, ali sam mu jasno stavila do znanja da sam zainteresovana time što mu tada jasno nisam rekla da treba da ide, naprotiv. Izvadila sam čaše, i dopustila mu da ih napuni, pa ovoga puta ja krenula, u dnevnu sobu, koja je bila zatrpana kutijama.

Nikada nisam prevarila nijednog partnera, a i nisam ih mnogo imala, pa mi je ovakva situacija bila možda i previše uzbudljiva, dok nismo progovorili kroz glavu mi je prolazilo da ovo radim iz osvete jer me Miloš ne poštuje dovoljno, možda i on ima neke dok ide na službena putovanja, ali svakako ovo će biti samo jednom i to samo jer sam osetila da će da se desi nešto baš dobro.

RepublikaFoto: Unsplash
Strasti nisu mogli da se kontrolišu

- Izvini ako ti je neprijatno, nisam izdržao, a da ne dođem, ovakva prilika se ne propušta - rekao je pošto smo nazdravili uz pogled od koga mi je proključala krv.

- Ovo je zvučalo kao da sam idealna prilika da opališ "nešto". Iskreno, znam te dugo i nisam te videla kao momka koji lupa recke i broji koga je sve odvukao u krevet - pokušala sam da odgovorim tako da ne vidi da sam već ovlažila i to ne jer sam se oznojila tokom selidbe.

- Izvini, nije trebalo tako da zvuči. Poznajemo se dugo i znam da nisi jedna od tih. Naprotiv, ti si jedna od onih koje ne bismo trebali da pustimo ako nam se ukaže prilika da je osvojimo. Ovaj tvoj magarac je glup što ne vidi to - rekao je gledajući me u oči, dok sam se ja smeškala zbog komplimenata koji su samo povećavali moju žudnju. Pokazala sam mu da sedne pored mene na kauč gde sam u  međuvremenu napravila slobodnog mesta.

Taj pokret moje ruke mu je dao krila da nastavi da priča i to sa dodatnom dozom strasti, a sa savkom reči je nastavio da se približava mom licu.

- Nisam hteo da ga pominjem i nećemo o njemu. Ovo je prilika zapravo da ti priznam da si mi se oduvek sviđala. Prvo jer si bila drugarica mog brata, posebno jer kasnije kao devojka nisi obraćala pažnju na njega i njegove drugove koji su se ložili na tebe - tada sam ga prekinula:

- Ne moraš da lažeš, poznajem ti i brata, sve ću da mu kažem šta si pričao - pokušala sam da se našalim kako bih makar malo preuzela kontrolu jer sam se zacrvenela što od uzbuđenja, što zbog reči kojima mi je laskao, a koje su bile totalno nevažne jer sam ih jedva čula, iako je njegova glava bila tik uz moju. A kada je stavio ruku na moje butine, srce kao da mi je zastalo na nekoliko trenutaka. Nastavilo je da kuca, ali izuzetno ubrzanim tempom kada je ruka počela da se penje uz butinu, spuštajući ruku do guze, pa preko donjeg dela leđa, milovao mi je stomak, pa grudi sve dok mi nije dotakao bradu, a za to vreme je nastavio govor:

- U pravu si, moj brat sada nije bitan. Bitno je da znaš da odavno zaista želim da te usrećim, na svaki mogući način, a za početak mogu da ti pokažem jedan od njih - izgovorio je dok se ruka popela do mog vrata, a tada sam ja, umesto odgovora rečima, prešla i poslednjih par centimetara koje su razdvajale moje i njegove usne i vatromet je počeo.

U tom trenutku mi nije bilo važno da li ovo radim iz besa, osvete, da kaznim verenika, jer je želja koju sam osećala da budem sa tim čovekom bila tako velika da nisam mogla da sačekam da prodre u mene.

Međutim, to se nije desilo ubrzo. Pošto sam ga poljubila, u njemu sam probudila pravog boga ljubavi. najpre smo se dugo ljubili, a zatim skinuli gotovo brzinom svetlosti. Nikada nisam imala tako dobar osećaj dok se ljubim sa nekim, a pošto je krenuo da spušta usne niz moj vrat, osetila sam predivan osećaj zadovoljstva, koji se samo uvećavao pošto je stigao do grudi na kojima se zadržao dovolno dugo da počnem da ispuštam zvukove zadovoljstva koji se ne mogu zaustaviti.

RepublikaFoto: Photo by We-Vibe WOW Tech on Unsplash
Drugi put je trajalo duže

Pošto se spustio skroz dole i počeo oralno da me zadovoljava, nije trebalo mnogo vremena da prvi put svršim. Njegovo oduševljenje i radost što me je doveo do vrhunca, samo su ga još više napalili i konačno je prodro u mene. Čvrst, velik i obima kao da je pravljen po mojoj meri, pa nisam bila sigurna da li sam tokom tog odnosa svršila 10 puta ili je to bio jedan dugačak orgazam.

Nije predugo trajalo, ali daleko od toga da je bilo na brzaka. Ipak, i pošto je završio, nastavio je da me ljubi i miluje kosu, a zatim pozvao da se zajedno istuširamo.

Dok smo hodali goli do kupatila prvi put mi je prošlo kroz glavu da sam upravo prevarila verenika i to u kući gde ću mu biti žena. Međutim, Vlada mi je pružio ruku da uđemo zajedno u kadu, a onda pustio vodu i praktično me je okupao. Počelo je tako što je hteo da mi opere leđa, a cela operacija se završila tako što je posebnu pažnju posvetio mojoj vagini, kojoj nije puno trebalo da me ponovo dovede u potpuno stanje euforije, tako da smo iz kupatila trčeći otišli do spavaće sobe i novu dozu strasti iskusili na velikom krevetu koji su mi roditelji poklonili kao bračni poklon (iako se još nisam zvanično udala).

Ovoga puta odnos je bio znatno duži, ali uživanje je bilo potpuno, bilo da je lagano ulazio i izlazio iz mene ili je ubrzavao ritam u naletu strasti. I ovoga puta, pošto bi svršio, skinuo bi kondom i nastavio bi da me ljubi po celom telu. Pošto bi otišao do toalete, ostala sam sama sa sobom i shvatila sam šta sam uradila. Čim se vratio, zamolila sam ga da krene kući.

- Ali Miloš ti ne dolazi još dva dana, u čemu je frka? - upitao je, a ja sam od tog trenutka počela da se stidim, iako mi je bilo mnogo lepo.

- Izvini, molim te. Nije trebalo ovo da dopustim, zaista sam preterala. Verovatno je zato što me je iznervirao pa sam ovo uradila - rekla sam, pa dodala: - a i sladak si. Ne želim da te povredim, hajde da zaboravimo da se ovo desilo. Bilo je lepo meni, verujem i tebi - završila sam i počela da se oblačim.

RepublikaFoto: pixabay.com
Sada su srećna porodica

On je otišao ne rekavši ništa. Ja sam se osećala loše, ali pre svega jer mi je bilo mnogo lepo, čak lepše nego sa Milošem. Rešila sam da je to kazna za njegovo ponašanje i čekala ga da dođe sa puta.

Stan sam sredila potpuno i drastično izmenilau odnosu na to kako je izgledao dok su moji živeli tu. Miloša ništa od toga nije interesovalo, ali mene je možda više razočarao njegovo ponašanje pošto me je video posle puta. Tačnije, kao da se nismo videli pet minuta, odmah je počeo sa nekim prebacivanjem i raspravama. Ja sam bila popustljiva jer sam osećala grižu savsti iako on nije znao šta se dogodilo.

Seks sa verenikom kao da je postao mnogo lošiji, ili je to bio moj osećaj pošto nije bio ni upola tako dobar kao sa komšijom. Ubrzo sam shvatila i da čak ne uživam.

Nije prošlo mesec dana od kako smo živeli na novoj adresi, u zemlji su na snazi bili policiski dani, tačnije četiri dana tokom kojih nije smelo da se izlazi iz kuće. Miloš je dan ranije pobegao na selo, a ja sam ostala kod kuće.

Misli su mi tih dana stalno letele na grešne događaje, pa mi je odnos sa verenikom postajao sve dosadniji. Tih par dana odlučila sam da bacim kocku i već prvi dan karantina sam ga pozvala "da mi nešto pomogne".

Ušao je u stan, seo na kauč (na kome smo započeli sve) i čekao šta ću da kažem. Uzbudila sam se već dok je bio na vratima, a u trenutku kada sam sela pored njega, gotovo da sam gorela od želje da ga poljubim. 

- Izvini - rekla sam, a to je bilo dovoljno da mi poljupcem zapuši usta i započne novu seriju strasti. Ovoga puta, odmah je rukom mazio grudi i nije mu dugo trebalo da ruku spusti na mogu vaginu koja je već izgorela za dodirom. Skidao me je polako uz strastvene poljupce, kao i ja njega, obrativši ovoga puta pažnju na detalje na njegovom telu, lepo izvajane stomačne mišiće i polni organ koji je bio poprilično velik, širok i izuzetno skamenjen.

Četvorodnevni karantin ću svakako da pamtim kao jedan od najlepših dana u mom životu, jer sam zaista uživala, ali i imala priliku da shvatim ko je pravi muškarac u mom životu. Sa njim, osim odličnog seksa, tih dana vodila sam i duge razgovare o svemu i shvatila da je moja veridba velika greška, a da ću u brak ući upravo sa komšijom.

Nisam sačekala kraj karantina da raskinem veridbu, a samo par meseci kasnije sam saznala da sam u drugom stanju. Sa Vladom se do dogodilo bez ikakve muke, koje sam proživljavala nekoliko godina unazad pokušavajući da zatrudnim sa Milošem.

Vlada, dvomesečna beba Mladen i ja smo sada srećna porodica, a da mi je neko pre samo godinu i po dana rekao da ću da ostavim verenikai udam se za komšiju iz starog kraja, nikada mu ne bih verovala.

 

 

 

 

 

 

 

    

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading