PONUDILA SE DA PRIČUVA DECU, PA OSTALA BEZ MUŽA: Prelepa glumica OTELA supruga svoje NAJBOLJE DRUGARICE i nije je SRAMOTA!

Autor: Republika.rs

Zabava

23.06.2021

12:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ne možete da uništite srećan brak

RepublikaFoto: printscreen
Ukrala je muža svojoj drugarici!

Jedna od najvećih zavodnica svih vremena Elizabet Tejlor pored mnogo filmskih ostvarenja i više brakova iza sebe u Holivudu je poznata i po aferama.

Možda i najveća “krađa muževa” u zlatno doba Holivuda, dogodila se upravo kada je pevač Edi Fišer ostavio Debi Rejnolds baš zbog njene drugarice,čuvene, Elizabet Tejlor.

Prijateljstvo između dve prelepe glumice trajalo je godinama. A Edi Fišer i Debi Rejnolds vrlo često su provodili vreme sa Elizabet i njenim tadašnjim suprugom Majklom Todom. Oni su toliko bili bliski da je njihov sin, Tod Fišer, upravo dobio ime po Elizabetinom mužu, koji je poginuo u avionskoj nesreći 1958. godine. Elizabet je bila skrhana, a Debi se kao pravi prijatelj našla u nevolji ponudivši se da pričuva njeno troje dece dok je glumica u rastrojstvu.

RepublikaFoto: printscreen
Ponudila se da joj pričuva dečka, pa ostala bez muža!

Već dve nedelje kasnije, Elizabet Tejlor i Edi Fišer otputovali su zajedno i zvanično bili par, posle čega je Debi podnela zahtev za razvod. Samo nekoliko sati nakon što su se razveli, Edi se oženio Elizabet.

Na pitanje kako je mogla to da uradi dugogodišnjoj drugarici Liz je rekla:

- Ne možete da uništite srećan brak. Nisam ja od Debi uzela ništa, jer ona to nikad nije ni imala.

RepublikaFoto: AP/photo
Ne možete da uništite srećan brak!

Holivud ne bi bio toliko zanimljiv da se ove dve proslavljene glumice ubrzo nisu pomirile i zajedno igrale u ostvarenju “Ove stare dame”, za koji je scenario napisala Debina i Edijeva ćerka Keri Fišer.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading