(FOTO) ISPLIVALI SOČNI DETALJI RAZVODA EVE RAS: Zatekla sam je kako leži na našem krevetu pa sam mu poručila da je PLATI I ISPRATI!

Autor: Republika.rs

Zabava

12.06.2021

09:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bila je drska i bezobrazna, ali potpuno opravdano!

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Otkrila je zašto se razvela!

Eva Ras progovorila je o događajima iz prošlosti, koji su iznenadili mnoge, a tiču se njenog bivšeg muža.

Glumica je priznala da se razvela zbog toga što je došlo do prevare.

- Ja sam se tako drugi put razvela u mladim godinama. Oni su toliko neoprezni da se odaju. Otišla sam u Suboticu kod mame na tri dana i on me je ispratio i on me je i dočekao. Bila je zima, sneg do kolena, a kad smo došli kući u krevetu je ležala jedna žena. Ja sam izašla u kuhinju i rekla sam mu da bi trebalo da je isprati jer sam ja došla- rekla je Eva Ras u emisiji "Magazin IN" i dodala:

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Zatekla je njegovu ljubavnicu na njihovom krevetu!

- I ja sam bila drska. Kad ju je ispratio stajala sam na prozoru i kada se vratio pitala sam ga da li joj je dao pare, da li joj je platio, gde će da ide. Ja sam sve učinila da se njemu čini da sam mu ja oprostila i da je sve u redu. Međutim, ja sam se ujutru spakovala i otišla, ostavila sam mu pismo u kojem sam napisala: 'Otišla sam kod advokata, ćao'.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading