Probudite strast u krevetu mnogo pre akcije: Ovo su dobri načini da zagolicate maštu vašem muškarcu

Autor: Republika

Lifestyle

24.04.2019

23:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

O seksu se priča otvoreno i čini se da više nema tabu tema. Ipak, ženska masturbacija je i dalje pojam o kom se samo šuška.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

1) OBUCITE NEŠTO SEKSI

Zvuči kao kliše, ali nije. Ne samo da će vaš partner uživati u pogledu, nego ćete i vi imati više samopouzdanja jer ćete se osećati seksipilnije. Ako želite da izađete iz šablona, umesto seksi veša možete probati i nešto drugačije. Na primer kostim.

2) MASIRAJTE GA ILI ON VAS

Masaža je savršen način da završite dan. Kada dođete umorni sa posla prijaće vam da vas neko izmasira. Priuštite to svom partneru. Počnite sa klasičnom masažom. Krenite od ramena, a onda postepeno menjajte lokaciju. Krenite niz leđa i stomak, a usput ne propustite da šapnete nešto bezobrazno.

3) POŠALJITE MU NEVALJALI SELFI

Mala najava šta će se destiti kad padne mrak mogla bi da zvuči ovako: Seksi fotografiji ili neki deo tela u krupnom kadru uz pitanje „razmišljao/la sam o tebi danas...šta si ti radio/la?“

4) NAPUNITE KADU

Topla mirišljava kupka opustiće vas oboje. U intimoj atmsferi kupatila možete da razovarate o seksu na način na koji do tada niste, a kada krenete put spavaće sobe pitajte ga da li mu se dopada kako vam je kože meka posle kupke.

5) PORUKE

Pošaljite seksi, pa čak i vulgarnu poruku onda kada se on/ona najmanje nada! Recimo kada je na poslu. Ili u teretani. Napišite detaljno šta biste radili da je sad tu! Ne propustite ne jedan sočan detalj! Požuriće kući sigurno.

6) NEPRISTOJNI DODIRI

Dodirnite jedno drugo u javnosti, ali tako da niko ne vidi. Ako vam se ukaže prilika da svog partnera uhvatite za guzu ili da pređete rukom preko njegovih prepona ispod stola uradite to. Iako ste oboje svesni da se seks neće dogoditi tog trenutka, išćekivanje kada bi moglo i maštanje o tome sigurno će se zagrejati stvari.

7) MASTURBACIJA

Zašto ne biste maturbirali pred njim? Ili on pred vama? To nije samo dobar način da podignete atmosferu u spavaćoj sobi, već i način da se upoznate bolje i naučite šta je to što je vašem partneru potrebno. Budite hrabri. Uzmite njegovu/njenu ruku i vodite je tako gde vam prija.

8) IDITE ZAJEDNO U KUPVINU VEŠA

Osim što bi moglo biti dobra zabava, zajedničaka kupovina veša mogala bi biti i uvod u nešto više. Zamislite: ona se zavoljivo presvlači pred njim dok on viri u kabinu, možda i ukrade po koji poljubac. Igru ćete verovatno nastaviti kod kuće.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading