Oglasila se Kežmanova prva žena povodom vesti da fudbaler čeka peto dete: Dok se ona sudi s njim, on uživa sa novom ženom!

Autor:

Zabava

24.04.2019

15:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Emilija, prva supruga fudbalera Mateje Kežmana s kojom ima troje dece prokomentarisala je činjenicu da on čeka peto dete sa drugom suprugom Tarom Šumonjom.

Foto: Starsport, instagram.com/emakezman
I dalje se sude... Mateja i Emilija

Iako se sude zbog neisplaćenih alimentacija za njihovo troje dece, Emilija je ipak Mateji poželela sve najbolje:

- Šta mogu da kažem, neka je živo i zdravo. Ja sam na jednoj strani sa svojom decom, to je neka druga priča koja mene više ne dotiče. Njegov život, njegova stvar - rekla je kratko Emilija ovim povodom.

Foto: instagram.com/kezman888
Venčali se prošlog leta... Tara i Mateja

Kežman i Šumonja venčali su se prošlog leta na plaži u Crnoj Gori, a dok on iza sebe ima četvroro dece Lazara, Jakova i Aleksandru iz braka sa Emilijom i sa nevenčanom ženom Marijom Perković sina Filimona, Tara je sa 19 godina bila udata za sina poznatog beogradskog advokata Ace Perišića, Milutina Mutija Perišića.

Dok čekaju nastavak suđenja, tokom kog je za svedoka Kežman na prethodnom ročištu zvao bivšu devojku Mariju Perković sa kojom ima sina, Emilija tvrdi da ona ni u kom slučaju ne može biti objektivna kada je reč o njihovom slučaju:

-  Naravno da bivša partnerka nije odgovarajuća osoba da bude svedok. Sam je napravio takav blam. Ne znam šta mu je to trebalo. Meni je drago da on plaća alimentaciju svom četvrtom detetu, bivšoj ljubavnici ili kako god, ali ovde je reč o naše troje dece, a ne o njenom detetu. Nadam se da će na kraju pravda biti na strani moje dece - rekla je nedavno Emilija.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading