COVID FREE PLANINA: OVO JE SRPSKA SNEŽNA REKORDERKA!

Autor:

Razonoda

11.03.2021

11:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stara Planina trenutno je srpski planinski šampion kada je o visini snežnog pokrivača reč, pa tako na stazama ima skoro 80 centimetara snega!

RepublikaFoto: Promo foto

Stara Planina prva je uvela obavezno testiranje na prisustvo korona virusa za sve svoje goste, redari na stazama revnosno proveravaju da li se sve propisane mere poštuju, a svakoga ko se usudi da na neku od žičara krene bez maske, momentalno udaljavaju sa staze.

Dakle, gledanja kroz prste nema! S druge strane, skijaše očekuje potpun ugođaj, staze sređene do perfekcije, dok čekanje u redu za “žicu” ne postoji.

RepublikaFoto: Promo foto

Vremenske prilike idu na ruku svima koji vole zimu i zimske sportove, a visina snežnog pokrivača iznosni skoro 80 centimetara. Kako kažu na plnanini, vreme je trnutno idealno, sunčano i sa vrlo malo vetra sa temperaturom u blagom plusu. 

RepublikaFoto: Promo foto

JP Stara Planina i hotelski kompleks KROV SRBIJE – SP RESORT trenutno rade po najvišim svetskim standardima, pa je u skladu sa tim i usluga svetska! Higijenske mere, ljubazno osoblje, prostrane sobe, veliki SPA centar, igraonica, ski škola, skijašnica i kuhinja sa pet zvezdica čija jela oduševljavaju i najzahtevnije gurmane i sladokusce.

RepublikaFoto: Promo foto

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading