(FOTO,VIDEO) JEDINSTVENO I NEPONOVLJIVO ISKUSTVO! Zlatiborska gondola, NAJDUŽA NA SVETU, konačno proradila! DEVET KILOMETARA NEZABORAVNOG UŽIVANJA!

Autor: Tanjug, Republika

Razonoda

11.01.2021

13:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na radost svih!

RepublikaFoto: printskrin/youtube.com

Panoramska gondola na Zlatiboru, najduža tog tipa u svetu, počela je danas da radi, a prvi putnici kažu da je vožnja bila veoma zanimljiva i da su doživeli jedinstveno iskustvo.

Gold gondola je jutros od 08.30 sati počela da prevozi turiste i za sada sve funkcioniše bez ikakavih problema.


Nova gondola je već privukla putnike, koji mogu da se provozaju trasom dugom devet kilometara, za oko 25 minuta u jednom smeru.

- Lepo je bilo, uzbudljivo i zanimljivo, nismo se nikad vozili na ovako dugoj gondoli. Baš je prijatno, nije hladno unutra. Deca se malo uplašila, njima je prvi put. Svakako bi ponovo došli - rekla je jedna turistkinja koja se provozala gondolom sa malim detetom.


Mlađi muškarac ističe da je to za njega bilo veoma zanimljivo i jedinstveno iskustvo, da je pogled fantastičan celim putem, kao i da je njegovoj deci bilo veoma zabavno.

Malo smo stali u jednom momentu, na pola, kao da je nestala struja na kratko, ali je gondola za tri sekunde nastavila svoj put, kaže jedna devojka.

Stariji gospodin je nakon vožnje naglasio da tako lepa gondola nema cenu i čestitao onima koji su je napravili.

Cena vožnje gondolom od Zlatibora do Tornika je 1.000 dinara u oba smera za odrasle i 550 dinara za decu.
 
 

Gondola će tokom zime raditi od 8.30 do 15 časova.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading