(FOTO, VIDEO) JEZERO U CENTRU ZLATIBORA DOBILO NOV IZGLED: Oduševićete se kada vidite koliko je LEPO!

Autor: Telegraf Republika

Razonoda

11.12.2020

16:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zlatiborsko jezero dobilo je lepši i novi izgled.

RepublikaFoto: printscreen/Twitter/StamatovicMilan
Jezero na Zlatiboru

Čuveno jezero najvećeg turističkog centra u Srbiji Zlatibora dobilo je početkom decembra potpuno novi izgled koji je naišao na polemike.

Podsetimo, ranije je najavljeno da će se jezero puniti čistom izvorskom vodom, a odrađeni su i dodatni radovi na čišćenju i sređivanju, ali i postavljanju plutajuće bine. Ukupna vrednost radova iznosila je 2 miliona evra.

- Na Zlatiboru su u toku završni radovi na uređenju centra, a u petak je počelo punjenje jezera, izvorskom vodom iz dve bušotine koje se nalaze u neposrednoj blizini, i taj postupak će trajati dve nedelje, dok će se uporedo sa punjenjem jezera postaviti i zaštitna ograda, kao i klupe po samom obodu jezera - saopštila je Informativna služba Opštine Čajetina.

 

 

Ipak, fotografije rekonstruisanog jezera izazvale su buru komentara na društvenim mrežama. Prema mišljenju mnogih, kako padne mrak jezero se pretvara u Las Vegas zbog dekorativne rasvete koja je postavljena po dnu jezera u obliku zvezdanog neba.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @brvnara_zlatibor

 

Tu su i svetlosni snopovi koji mogu menjati boje svetlosnih efekata, a oko jezera se nalaze i prskalice koje čine da ono više liči na fontanu.

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading