VIDEO ZA DOBRO RASPOLOŽENJE: Lisica nije uspela da odoli živoj svirci, a tek krave...

Autor:

Lifestyle

08.06.2021

17:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Retki su ljudi koji mogu da odole dobrom ritmu i veseloj muzici, a čini se da ništa drugačije nije ni sa životinjama, što dokazuju ovi snimci.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen

Lija prosto nije mogla da odoli koncertu

Naime, lisica koja je snimljena kako uživa u muziciranju gitariste, dok je paralelno na oprezu od opasnosti koje vrebaju u šumi, postala je velika internet zvezda.

Prizori u kojima lisica magnetisano prilazi gitaristi kako bi uživala u pesmi, pa njeno oklevanje i instiktivno bežanje od nekoliko metara su veoma simpatični. Posebno jer je, pošto je videla da nije u nekoj opasnosi, uspela ugodno da se smesti i sluša melodiju koja ju je opčinila.

Ipak, čini se da je muzika učinila da životinja počne da veruje čoveku, a zvuci gitare i glas ovog čoveka očigledno su joj se toliko svideli da je rešila da redovno dolazi na koncerte.

 Naravno, ovo nije jedini primer da muzika predstavlja univerzalan jezik između životinja i ljudi, a kao dokaz, evo i video snimaka u kome se jasno vidi kako se krave okupljaju da slušaju muziku.

A evo i oduševljenja na licu devojčice koja je shvatila koliko krave vole njeno muziciranje.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading