UMESTO LEKA ZA SMIRENJE: Ovo pogledajte kada ste pod stresom (VIDEO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stres i naprijatna osećanja su, posebno od kada je počela pandemija, velika pretnja po naše psihičko i fizičko zdravlje, pa smo za vas napravili virtuelni lek koji će Vam pomoći da se opustite i nasmejete kada god vam je teško.

RepublikaFoto: pixabay.com
Uživajte dok gledate kadrove koji greju srce

Dete koje je tek prohodalo je uvek prizor koji u ljudima budi prijatna osećanja, kao i kada gledamo slatke štence, pa su kadrovi u kome gledamo mini verzije čoveka i psa, može se reći, ultimativna antistres terapija

 

Užianje u kadrovima iz kojih "puca" ljubav i radost koju emituju štenci i mališani dok jedva stoje na nogama je zagarantovano i kod onih ljudi koji nisu obožavaoci dece ili životinja, jer mogu da prime pozitivnu energiju, a nemaju obavezu da brinu o istima.

Šalu na stranu, poznato je da gotovo nema čoveka koji ostaje ravnodušan dok posmatra kako se dete iskreno smeje ili dok gleda gomilu čupavih kuca kako nestašno trčkaraju okolo, a portal Republika.rs rešila je da na jedno mesto za Vas stavi nekoliko lekovitih video snimaka koji mogu da vas oraspolože kada ste neraspoloženi ili pod stresom, ali i kada prosto želite da se dodatno razveselite.

Sačuvajte ovaj link, da Vam lek uvek bude pri ruci ili ga pošaljite dragim osobama kako biste i njima ulepšali dan i poklonili vitrualni lek protiv napetosti i stresa.  

Uživajte!

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading