Veliki praznik za velika dela! Vlasnik je preminuo, u dvorištu je ostalo 11 pasa, a mi danas tražimo dom lepom samojedu!

Autor:

Lifestyle

17.04.2020

08:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veliki praznik za velika dela! Nadomak Beograda vlasnik 11 pasa tragično je preminuo, životinje su ostale bez vlasnika, same, bez ičije pomoći.

Foto: facebook.com/Ljiljana Blagojevic
Samojed traži dom

Zbog novonastale situacije svakog dana na Fejsbuk profilu Ljiljane Blagojević biće objavljena po jedna fotografija psa koji je deo usamljenog čopora, uz fotografiju dobićete informacije o stanju psa, a ukoliko vam se dopadne, odgovorni ste i spremni da upotpunite svoj život plemenitim i vernim prijateljem pozovite 065-418-58-68 i saznaćete kako da udomite i preuzmete njušku o kojoj trenutno nema ko da brine.

Danas, na veliki praznik udomljavamo samojeda starog dve godine. Tražimo vlasnika koji može da mu pruži dvorište, jer nije živeo u kući. Zbog nepoverljivosti krznenog prijatelja vlasnik bi trebalo da izdvoji vreme kako bi radom, trudom i strpljenjem stekao poverenje samojeda.  Ako se pronalazite i vidite sebe pored ovog lepotana pozovite gore navedeni broj, a mi vam ovde ostavljamo i Fesbuk profil Ljiljane kako biste lakše pronašli sve informacije.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading