PA, ZAR JE TO, ZAISTA, TOLIKO TEŠKO? Tri stvari koje žene očekuju od muškaraca na prvom dejtu

Autor: Aleksandar Novaković

Lifestyle

05.06.2024

09:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tinder je sproveo istraživanje sa 8.000 muškaraca i žena u dobi od 18 do 24 godine, kako bi otkrila šta žene očekuju od muškaraca na prvom sastanku.

PA, ZAR JE TO, ZAISTA, TOLIKO TEŠKO? Tri stvari koje žene očekuju od muškaraca na prvom dejtu

Foto: Shutterstock

Istraživanje je pokazalo da 91 odsto muškaraca i 94 odsto žena smatra da je u današnje vreme teško pronaći pravu ljubav, te da većina samaca (53 odsto muškaraca i 68 odsto žena) traži ozbiljnu ljubavnu vezu.

Šta žene očekuju od muškaraca na prvom dejtu: 

  • da se muškarci pobrinu da se one sigurno vrate kući (55 odsto žena je ovo navelo)
  • da odlože telefon dok razgovaraju s njima (55 odsto)
  • da im daju iskrene komplimente (50 odsto)

Jedna od ključnih stvari koje su žene istakle kao očekivanja na prvom sastanku jeste mogućnost da razgovaraju o važnim pitanjima i dugoročnim ciljevima. Ovo pokazuje da žene sve više teže dubljim i smislenijim vezama, želeći da se povežu na dubljem nivou sa potencijalnim partnerima.

Republika

Foto: Shutterstock

Ženski zahtevi su neverovatno skromni

Dublja povezanost

Tinderovo istraživanje takođe ističe da žene očekuju da se povežu na smislene načine sa muškarcem na prvom sastanku. Ovo naglašava potrebu za emocionalnom povezanošću i dubljim razumevanjem između partnera, što ukazuje na promenu u očekivanjima u modernim ljubavnim vezama.


Traženje ozbiljne ljubavne veze

Istraživanje pokazuje da većina samaca, kako muškaraca tako i žena, traži ozbiljnu ljubavnu vezu. Ovo ukazuje na to da, uprkos sve većoj popularnosti aplikacija za upoznavanje, postoji snažna želja za pronalaskom dubokih i iskrenih emotivnih veza.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading