IMAM 40 GODINA I JOŠ NISAM IZGUBILA NEVINOST: Razlog te odluke ima veze sa OCEM I SESTROM

Autor:

Lifestyle

15.04.2024

23:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bolna ispovest žene koja još nije stupila u intimne odnose.

IMAM 40 GODINA I JOŠ NISAM IZGUBILA NEVINOST: Razlog te odluke ima veze sa OCEM I SESTROM

Foto: Shutterstock

Tužna žena

Ispovest žene koja je nevina u 40-oj mnogima je neshvatljiva, ali ona u tome vidi jasan smisao. Ona je položila zavet Bogu da će sačuvati devičanstvo za brak. Dok traži čoveka sa kojim bi provela ostatak svog života, priznaje da je teško pronaći "onog pravog", jer otvaranje svoje se*sualne prošlosti ponekad može odbiti potencijalne partnere.

- Upravo sam proslavila svoj 40. rođendan i postala ono što nikada nisam mislila ili želela da postanem, a to je 40-godišnja devica. Kada sam imala 14 godina, položila sam zavet Bogu da ću sačuvati svoje devičanstvo za brak, misleći da ću se lako udati do 27. Nisam se ni približila tome, nikada nisam bila u pravoj vezi. Imala sam par situacija i razgovarala sa brojnim momcima na aplikacijama za upoznavanje, ali nisam zaista volela nikoga još od skoro 30. godine - nažalost, ova žena je doživela se*sualno zlostavljanje kao dete od strane svoje starije sestre i oca:

- Odrasla sam bez muškarca koji mi je pokazao zdrav fizički kontakt, a muškarac koji sam videla kako se fizički ponaša sa svojim kćerkama kasnije je optužen za se*sualno zlostavljanje. To me je dugo vremena poremetilo, pa sam tražila emocionalno nedostupne muškarce kako bih sebe zaštitila - rekla je u ispovesti na Reditu.

Foto: shutterstock

Žena ima 40 godina i još uvek je devica


Srećom, ona je odlazila na terapije kako bi prevazišla ove traume, fokusirajući se istovremeno na svoju karijeru i prijateljstva.

- Uverena sam i uspešna u svim drugim oblastima svog života: dobra sam u svom poslu, imam sjajne prijatelje, blisku porodicu koja me voli i provodim vreme radeći stvari koje volim, međutim, želim da doživim ljubav, se*s i partnerstvo, eventualno brak. Imam osećaj da je to za svakog drugog mnogo lakše, samo ne za mene! Sada kada sam zvanično napunila 40 godina, umorna sam od priče o tome i tužno je reći da sam postala zabrinuta zbog toga što sam devica.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading