AKO ŽENA OVO RADI U KREVETU, SIGURNO JE NEVERNA: Muškarci dobro obratite PAŽNJU, to ne sluti na dobro!

Autor: M.O.

Lifestyle

10.04.2024

22:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neverstvo može veoma lako da se otkrije.

AKO ŽENA OVO RADI U KREVETU, SIGURNO JE NEVERNA: Muškarci dobro obratite PAŽNJU, to ne sluti na dobro!

Foto: Shutterstock

Intiman odnos
Nova studija objavljena u časopisu Arhiva se*sualnog ponašanja istražila je vezu između glumljenja orgazma i želje žena za neverstvom.
 
Istraživanje je otkrilo da dugotrajno i stalno glumljenje orgazma može dovesti do želje žene da potraži se*sualno ispunjenje negde drugde.
 
Utvrđeno je da intenzitet i količina orgazma ne utiču na želju za varanjem, ali duže vremensko razdoblje glumljenja orgazma jeste faktor koji utiče na želju za ispunjenjem se*sualnih potreba van veze.
 
Republika

Foto: shutterstock

Žene često imaju tendenciju da glume u toku vođenja ljubavi
Se*sualna terapeutkinja Tami Nelson ističe da je više od 50% žena priznalo da su glumile orgazam tokom se*sualnog odnosa, dok čak 80% njih to otvoreno priznaje. Nelson takođe navodi da većini žena treba direktna stimulacija klitorisa između 7 i 45 minuta kako bi postigle orgazam, te da nedostatak fizičke potvrde zadovoljstva može dovesti do nesigurnosti kod partnera.
 
Ova studija ukazuje na važnost iskrenosti i otvorenosti u se*sualnim odnosima, kao i na potrebu za razumevanjem i komunikacijom između partnera u ispunjavanju se*sualnih potreba. Izazovi koje žene mogu doživeti u postizanju orgazma takođe zahtevaju pažnju i razumevanje kako bi se održala intimnost i poverenje u vezi.
 
Važno je podsticati otvorene razgovore o se*sualnim potrebama i željama kako bi se ojačala veza i izbegle potencijalne posledice glumljenja orgazma.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading