SVI ŽUDE ZA OVOM POZOM U KREVETU: Užitak je obostran, STRASTI će prštati!

Autor: M.O.

Lifestyle

08.04.2024

22:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vreme je da ovu pozu probate.

SVI ŽUDE ZA OVOM POZOM U KREVETU: Užitak je obostran, STRASTI će prštati!

Foto: shutterstock

Retko kada se muškarci i žene usaglase oko nečega, ali zanimljivo je da su sada uspeli u tome, i to kada je trebalo da odgovore o kojoj se*s pozi najviše maštaju. Istraživanje u kojem je učestvovalo 2.000 pripadnika oba pola, različite seksualne orijentacije, pokazalo je da najviše ljudi mašta o pozi na stolu - u kojoj jedan partner sedi na ivici stola a drugi penetrira stojeći.

Zanimljivo je da je ova poza dobila podjednak broj glasova i kod gej, hetero i biseksualnih parova.

Republika

Foto: shutterstock

Za ovom pozom svi žude

Zašto se ova paza izbegava?

Takođe, ovo je poza koju većina ispitanika nije isprobala u praksi zbog raznih razloga, jedni tvrde da ih je sramota da je uopšte pomenu, drugi navode da nemaju uslove za nju (ne žive sami u kući ili stanu i slično). Takođe, nisu svi spremni za otvoren razgovor o seksu, naročito na početku veze, a u obzir treba uzeti i činjenicu da su u 75 odsto slučajeva muškarci ti koji iniciraju priču o novim pozama, prenosi "Naj Žena". 

Privlačnost poze "šezdesetdevetka"

Zanimljivo je da se na drugom mestu poza o kojoj muškarci i žene najviše maštaju nalazi “šezdesetdevetka”, što samo pokazuje poza 69 još od vremena se*sualne revolucije tokom sedamdesetih godina prošlog veka, ne gubi na svojoj privlačnosti. Ova činjenica svedoči o kontinuiranom interesovanju za raznolikost i eksperimentisanje u se*sualnim odnosima.

Kroz ovo istraživanje postaje jasno da je seksualna otvorenost i komunikacija ključna za ispunjenje i zadovoljstvo u intimnim odnosima. 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading