DIKAPRIO RADI UVRNUTU STVAR U KREVETU: Manekenka ga BRUTALNO RAZOTKRILA, ovako izgleda NOĆ sa njim

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otkrila tajnu o zavodniku.

DIKAPRIO RADI UVRNUTU STVAR U KREVETU: Manekenka ga BRUTALNO RAZOTKRILA, ovako izgleda NOĆ sa njim

Foto: Tanjug/AP, Instagram/hieke_konings

Holandska manekenka Hieke Konings otkrila je pikantne detalje o svom susretu sa holivudskim zavodnikom Leonardom Dikaprijem. Njihov susret u jednom ekskluzivnom klubu u Los Anđelesu rezultirao je neobičnim poljupcem, nakon čega je Dikaprio pozvao Konings da ide s njim kući, ali je ona odbila. Zanimljivo je da je manekenka otkrila i neke čudne navike glumca u krevetu, poput držanja slušalica u ušima kako ne bi morao da sluša, kao i stavljanja jastuka na glavu svojoj partnerki. Zbog ovih navika poznatog zavodnika ona je zaključila da je  Dikaprio "previše star i previše uvrnut".

Konings je otkrila da je upoznala Dikaprija u ekskluzivnom klubu gde mu je i privukla pažnju, a tu joj je menadžer poznatog zavodnika preneo glumčevu želju da je upozna i bude malo sa njim.

Foto: Profimedia

Holandska manekenka Hieke Konings poljubila se sa Leonardom 


Poljubac sa Leonardom Dikaprijem

Iako je Hieke Konings priznala da je imala priliku da se poljubi sa slavnim glumcem, opisala je taj trenutak kao "Ok, ali ni blizu najboljeg poljupca u mom životu". Odnosno, nije joj se nešto posebno dopalo. Takođe, zanimljivo je da je odbila Dikaprijev poziv da ide sa njim kući, nakon čega je glumac otišao s drugom devojkom, prenosi "Kurir".

Ispričala je da je ove neobične navike zapravo otkrila njena prijateljica koja je bila sa njim u odnosu. Zbog svega što je saznala, promenila je mišljenje o njemu i sam susret za nju je bio veoma neobičan, piše "Dejli mejl".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading