VEĆ GODINAMA SAM U TAJNOJ VEZI SA POLUBRATOM, ALI SADA SE POJAVIO PROBLEM: Niko od porodice NE ZNA za njih, a jedno nije očekivala!

Autor: M.O.

Lifestyle

27.02.2024

21:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Devojka ne može da smiri svoju savest.

VEĆ GODINAMA SAM U TAJNOJ VEZI SA POLUBRATOM, ALI SADA SE POJAVIO PROBLEM: Niko od porodice NE ZNA za njih, a jedno nije očekivala!

Foto: pexels.com

veza

Dok su neki ljudi sramežljivi, jedni se ne libe da otkriju celokupnu istinu o sebi i to nepoznatim ljudima na društvenim mrežama. 

Ipak, mnogi se kriju iza anonimnih imena i traže pomoć jer je toliko komplikovano ili strašno čudno da ne mogu svojim najbližim ljudima da se povere. 

Jedna devojka se javila na jednom sajtu sa molbom da joj se javi neko stručno lice i pomogne u vezi njenog ljubavnog stanja. 

- Moja veza sa polubratom postaje sve više komplikovana. Trudim se nastaviti dalje sa drugim muškarce, ali ne mogu da se odvojim od polubrata. Ne mogu ni da zamislim šta bi porodica rekla kada bi saznali za nas. 

Naša priča je počela još u tinejdžerskim danima kada su se naši roditelji upoznali. On mi je pružio podršku jer sam tada prolazila kroz nasilnu vezu. Uvek je bio tu za mene. 

Republika

Foto: pexels.com

Devojka ne zna kako da mu odoli

Nakon prekida sa nasilnim dečkom, polubrat i ja smo se zbližili na intimnijem nivou. Naša strastvena veza bila je ispunjena nezaboravnim trenucima, ali smo oboje znali da ta veza nema budućnosti osim bliskog prijateljstva.

Ipak, shvatila sam da moram dalje i započela sam vezu sa predivnim muškarcem. Iako je još rano, čini se da ima budućnost. Međutim i dalje sam u situaciji da ne mogu da odolim polubratu. Iako nismo u krvnom srodstvu osećam se krivom. Izjeda me jer i trenutno činim preljubu, u suštini sam svakog dečka sa njim varala. Svesna sam da će istina isplivati na videlo. Shvatam da ne mogu imati obojicu i da je vreme za veoma tešku odluku. 

Jedna osoba se javila i pomogla joj pri njenoj dilemi, ali i smanjila joj osećaj krivice, koja je ova devojka očigledeno imala. 

- Ne možete imate sve. Vi i vaš polubrat nije u krvom srodstvu, tako da vaša veza nije protivzakonita. Međutim, ako varate vašeg dečka, to je veoma pogrešno. Sve će naravno izaći na videlo, te morate da se odlučite za jednog dečka. Očigledno je da si svega svesna, te je veoma bitno da poslušaš sebe i svoju intuiciju - odgovorio je jedan anonimni čovek. 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading