VIDEO JE RASTOPIO SVA SRCA: Deda koji je BOLESTAN i ne govori je OVO uradio kada je ugledao praunuku (VIDEO)

Autor: M.O.

Lifestyle

15.01.2024

21:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mnogi su se raznežili.

VIDEO JE RASTOPIO SVA SRCA: Deda koji je BOLESTAN i ne govori je OVO uradio kada je ugledao praunuku (VIDEO)

Foto: instagram/printscreen/goodnews_movement

Deda koji boluje od Alchajmera retko kada govori, sve zaboravlja, ali se sve to promeni kada vidi svoju šestomesečnu preunuku. 

Kada Džejmi Glasman i njen muž dođu u goste, svedoci su same magije. Između njena i bebe je posebna konekcija kojoj niko ne može da odoli. 

Džejmi i njen suprug su roditelji šestomesečne ćerke po imenu Elza, kada je upoznala tatinog 94-godišnjeg dedu, odmah je krenula da se mazi sa njim i smeje se. 

 

 

Porodica navodi da je on skoro nije ni pričao mesecima, sve do mu nisu doveli devojčicu. 

Džejmi je podelila nekoliko takvih trenutaka na svom instagram profilu, te je sve njene pratioce veoma raznežila. 

Elsin pradeda nju zaista voli i stvarno je sve prelepo. Svira joj muziku dok ona peva, ili ponavlja fraze. Jasno je da je on u interakciji sa njom i prisutan u datom trenutku. 

Teška bolest krade osmehe, vreme, uspomene, trenutke i reči od svojih žrtava - mnogo puta te žrtve nisu čak ni pojedinci pogođeni neizlečivom bolešću. Ali, usred tuge, ponekad postoje trenuci radosti. 

Alchajmerova bolest je vrsta demencije koja uzrokuje probleme sa pamćenjem, razmišljanjem i ponašanjem. Simptomi se obično razvijaju polako i vremenom se pogoršavaju do te mere da obolelim osobama znatno mogu ometati obavljanje svakodnevnih zadataka.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading