MUŠKARCI KONAČNO PRIZNALI KOJE TRI STVARI IH NAJVIŠE NERVIRAJU U KREVETU: Žene, ovo vam žestoko ZAMERAJU, zbog prve stavke ćete POBESNETI

Autor:

Lifestyle

22.12.2023

21:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

O ovim stvarima muškarci brinu u spavaćoj sobi, jedana stavka će vas posebno iznenaditi.

MUŠKARCI KONAČNO PRIZNALI KOJE TRI STVARI IH NAJVIŠE NERVIRAJU U KREVETU: Žene, ovo vam žestoko ZAMERAJU, zbog prve stavke ćete POBESNETI

Foto: shutterstock

Svađa

Intiman odnos može biti stresna tema za svakoga, ali za muškarce se često vrti oko tri glavna područja koja ih brinu. U nedavnom istraživanju, anketa među više od 3.000 muškaraca otkrila je da su ovi problemi redovno izlazili na površinu. Stoga, evo najčešćih briga koje muče muškarce u spavaćoj sobi, kako je izvestio "Your Tango".

1. Iniciranje intimnog odnosa

Jedna od najrasprostranjenijih tema u svim odgovorima bila je zabrinutost zbog iniciranja odnosa. Većina muškaraca je ta koja voli da inicira odnos i zbog toga se osećaju muževnije.

Međutim, mnogi su takođe izrazili želju da njihov partner inicira se*s barem povremeno.  Zanimljivo je da su muškarci izrazili da tradicionalna taktika ili suptilnost u se*sualnom iniciranju nisu značajan faktor; jednostavno su želeli da njihov partner preuzme inicijativu.


2. Anksioznost 

Briga o tome da odnos traje dugo i zadovoljavanje svog partnera pojavila se kao još jedna značajna tema. Muškarci su izrazili da postaju anksiozni kada se pokrene pitanje veličine polnog organa, njihove izdržljivosti i, najvažnije, da li njihov partner uživa i oseća se zadovoljno njihovom izvedbom u krevetu. Nekoliko muškaraca otkrilo je kako ove brige potiču od društvenih uticaja i ličnih nesigurnosti, što utiče na njihovo samopouzdanje i sliku o sebi.

Foto: shutterstock

Briga o tome da odnos traje dugo i zadovoljavanje svog partnera pojavila se kao još jedna značajna tema


3. Potreba za prepoznavanjem

Muškarci su izrazili snažnu želju da njihovi partneri prepoznaju njihovu privlačnost, jer to direktno utiče na njihov stav o sebi. Čeznuli su da njihovi partneri veruju i priznaju koliko su privlačni, kako fizički tako i energetski. 

Zaključno, istraživanje je osvetlilo muške brige u vezi sa se*sualnom dinamikom i performansom. Naglasilo je značaj otvorene komunikacije i međusobnog razumevanja u rešavanju ovih problema. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading