OVO JE NEPOGREŠIV ZNAK DA VAS VARA: Obratite pažnju na TO kada koristi telefon - mnogo govori, samo MALO PAŽNJE

Autor: N.J.

Lifestyle

19.12.2023

19:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Devojka koja je imala baš takav slučaj sve je ispričala u ispovesti.

OVO JE NEPOGREŠIV ZNAK DA VAS VARA: Obratite pažnju na TO kada koristi telefon - mnogo govori, samo MALO PAŽNJE

Foto: shutterstock

Svi znamo da aplikacije za upoznavanje nude različite mogućnosti gde se dve osobe povezuju. Jedna žena je u svojoj ispovesti podelila šta je zapazila tokom korišćenja aplikacije kada je na istoj upoznala jednog momka koji joj se dopao.

- Kao neko ko ih je koristio i gasio ih na neko vreme, potrebno je mnogo da me šokira. Ali prošle nedelje sam ostala potresena. Sve je počelo kada sam se upoznala sa muškarcem na jednoj od aplikacija - što je u redu jer ne tražim ništa previše ozbiljno pre Nove godine. U svakom slučaju, njegovo ime na aplikaciji koju koristi bilo je "Bancin", pa sam ga pitala kako se zove i rekao mi je Sebastijan. Mislila sam da to ima smisla i planirali smo da izađemo na večeru tokom nedelje...Onda me je dodao na Vacapu i primetila sam da je stavio sledeće postavke privatnosti na našem ćaskanju - kaže ona u ispovesti i objašnjava:

- Što sam mislila da je malo čudno. Zašto treba da briše poruke? Moja čula su počela da me upozoravaju da nešto nije u redu. Kasnije te noći, listala sam svoju omiljenu Fejsbuk grupu pod nazivom "Sestro, da li je ovo tvoj dečko?" Omogućava ženama da postavljaju slike muškaraca sa kojima se trenutno zabavljaju ili razgovaraju na aplikacijima za sastanke da vide da li se još neko zabavlja sa njima. Glupo je, ali i malo genijalno! Bili biste šokirani koliko žena u Sidneju izlazi sa istim momcima. Dok sam željno pratila dramu na Fejsbuk stranici, naišla sam na ženu koja je dala veoma mudar savet. Rekla je da postoji veb lokacija pod nazivom FaceCheckID na koju možete da otpremite slike iz aplikacije za upoznavanje i ona će vam reći da li ste prevarene.

Foto: pixabay.com

Jedna žena je u svojoj ispovesti podelila šta je zapazila tokom korišćenja aplikacije

Nakon toga uslikala je dečka sa kojim se dopisuje i saznaje da se zove Robert.

- Bila je navedena njegova Instagram stranica pa sam kliknula, i sasvim sigurno, tu su bile slike njegove žene i dece. Onda sam mu poslala poruku direktno u aplikaciji za sastanke - kaže ona za "Njujork post".

- Ne mogu da razumem zašto je 2023. ljudima dozvoljeno da pristupaju aplikacijama bez dostavljene lične karte. Dozvoljavajući neproverenim ljudima da pristupaju aplikacijima, dozvoljavate oženjenim muškarcima, ribarima i bog zna kome još da lutaju ovim sajtovima tražeći ranjive žene za prevaru. U međuvremenu, toplo predlažem da sami istražite pre nego što odete na prvi sastanak sa strancem. Otpremite njihove slike iz aplikacije za upoznavanje na bilo koju od različitih veb lokacija u ponudi koja treba da se skenira. Moglo bi vam uštedeti mnogo vremena. I ako podese poruke koje nestaju tokom vašeg dopisivanje na Vacapu, preporučujem da pobegnete. Ludo je što moramo da uradimo sopstveno istraživanje da bismo bile bezbedne na aplikacijama za sastanke, ali to bi moglo da vas sačuva od opasnosti, i u najmanju ruku, da vas spasi od slomljenog srca - poručuje ona svim devojkama.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading