JULIJA SE UDALA SE ZA ŽENU KOJA JOJ PO GODINAMA MOŽE BITI BABA: Jurila ih je i POLICIJA zbog moguće "pedofilije", svi BULJE u njih i pitaju se šta se TU dešava (VIDEO)

Autor: Republika/M.Ognjenović

Lifestyle

15.12.2023

14:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ova veza nije bila dobro prihvaćena.

JULIJA SE UDALA SE ZA ŽENU KOJA JOJ PO GODINAMA MOŽE BITI BABA: Jurila ih je i POLICIJA zbog moguće "pedofilije", svi BULJE u njih i pitaju se šta se TU dešava (VIDEO)

Foto: youtube/printscreen/Julia Zelg

Kada se Julija (29) pojavila na Jutjub mreži sa svojom devojkom/ženom Ajlin (66) , mnoge je šokiralo jer je razlika između njih 37 godina, 

One su se upoznale na Tinderu i venčale 2019. godine.

Iako je razlika skoro četiri decenije, one tvrde da uživaju u ljubavi, ali ih ljudi stalno napadaju. Svi misle da joj je Ajlin majka ili baba. 

Republika

Foto: youtube/printscreen/Julia Zelg

Razlika između njih je skoro četiri decenije

 

Ajlin je bila optužena za pedofiliju, ali uprkos svemu one su ostale zajedno. Kada je nastupio karantin, upale su u bračne probleme, ali su uspele da se izbore sa svim problemima. 

Uz pravila koja se fokusiraju na to da uvek budu "veoma iskreni" jedni prema drugima, par može čak i da upozna nova međusobna ljubavna interesovanja.

One sada istražuju svoje ljubavne nagone 

Ajlin je shvatila da je više zanima intelektualna nego fizička veza u ovoj fazi života, iako je i dalje ona deo svega. 

- Obe izlazimo i sa drugim ljudima, otvorene smo i iskrene jedna prema drugoj u ovoj vezi - rekla je Julija. 

- Ona sada ima 66 godina, ostvarila je pravo na penziju, ne mora da živi istim tempom kao ja. Zbog razlike u godinama mi smo baš u različitim fazama života - dodala je. 

Ipak, njihovi pratioci smatraju da je to njihova nova faza i da to nije dogovor od samog početka jer onda ne bi ni ulazile u brak. 

- Jedna od stvari koje su nam veoma teško pale, jeste to što jednostavno nisam imala veliku želju za intimnost. Ja sam samo za maženje, zato mi je i problem da pronađem sada nove ljude - dodala je. 

Ove dve žene su na kraju dodale, da kakav god njihov odnos bude bio, da će zauvek ostati povezane kao porodica. 

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading