"POLICAJCI ZA INTIMNE ODNOSE" RADE U SVINGER KLUBOVIMA: Zbog onoga što tamo gledaju dugo neće moći da se OPASULJE - ko radi ovo HITNO LETI NAPOLJE!

Autor:

Lifestyle

05.12.2023

22:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Postao je agresivan, ali je pristao da se skloni u stranu dok sam razgovarao s njegovom partnerkom."

"POLICAJCI ZA INTIMNE ODNOSE" RADE U SVINGER KLUBOVIMA: Zbog onoga što tamo gledaju dugo neće moći da se OPASULJE - ko radi ovo HITNO LETI NAPOLJE!

Foto: Shutterstock

Policajci koji rade u se*s klubovim je zapravo obučeno osoblje za kontrolu ponašanja gostiju kako bi se ispoštovale granice. Oni vrše nadzor na intimnim zabavama, od prekidanja scena BDSM - a  kako bi proverili jesu li svi srećni do izbacivanja muškaraca jer vrebaju žene koje su zajedno.

Oni se trude da se svi pridržavaju unapred određenih pravila i da se "zabavljaju". Policajac koji je poznat samo kao Aleks otkrio je da su najčešći prekršaji kod ljudi koji prelaze granice i odu predaleko - navodeći jedan primer u kojem je izbacio muškarca jer je pokušao da započne intiman odnos kada je bio dogovoren samo oralni se*s. 

- Žena je rekla da neće intiman odnosZgrabio ju je za kosu i nastavio s oralnim se*som, ali onda je to opet učinio. To je bila jasna povreda pristanka jer je rekla "nećemo imati se*s, samo oralni". Poprilično se potresla. Njegov izgovor, koji sam čuo mnogo puta, bio je da ga je gledala na određeni način. Vizualni znakovi nikada ne mogu biti izgovor za pristanak - objasnio je, a piše "Dejli mejl".

Druga policajka, poznata samo kao Mia, objasnila je da je morala da izbaci muškarca jer je vrebao grupu lezbejki koje su se "igrale".

Foto: shutterstock

Šta nije dozvoljeno u svinger klubovima

Objasnila je da je postojala "ogromna grupa žena koje su se igrale zajedno" i da je postojao "jedan muškarac koji je bio toliko uzbuđen da je došao i gledao. To mu je ulepšalo dan".

- Prvo sam se pomerala u stranu da mu stanem na put. Onda kad sam shvatila da nije baš razumeo nagoveštaj, okrenula sam se i ljubazno rekla: "Shvatam da je ovo jako uzbudljivo za tebe, ali ovo nije kul" - rekla je tada i objasnila:

- Samo je hodao tu i svaki put kad bi se devojka nagnula, pljusnuo ju je po zadnjici. Natrčala sam na njega i viknula da odmah izađe i da više nije dobro došao ovde.

Rič već šest meseci radi kao "policajac" u jednom britanskom klubu, takođe je objasnio da često "nema jasnog znaka da će biti problema" te da nekada mora da prekine nešto samo po osećaju.

- ​Govor ženinog tela delovao je drveno, lice joj je bilo bez izražaja i činilo se da se trznula od njegovog dodira. Muškarac je izvadio prezervativ, što mi je dalo da naslutim da želi da ima nešto sa njom, u tom trenutku sam prišao i zamolio ga da prestane jer se činilo da osoba s kojom se igrao nije zainteresovana. Postao je agresivan, ali je pristao da se skloni u stranu dok sam razgovarao s njegovom partnerkom - objasnio je.

Na kraju mu je žena rekla da je pristala samo zato što je dotični muškarac prisilio.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading