AMPUTIRANA NOGA OCU SLAVNE PEVAČICE: Godinama ju je držao u ZATOČENIŠTVU, pa imao niz NEUSPEŠNIH operacija!

Autor:

Zabava

05.12.2023

15:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Džejmiju Spirsu, ocu Britni Spirs, amputirana noga nakon višenedeljne borbe sa infekcijom!

AMPUTIRANA NOGA OCU SLAVNE PEVAČICE: Godinama ju je držao u ZATOČENIŠTVU, pa imao niz NEUSPEŠNIH operacija!

Foto: Profimedia

Džejmi Spirs

Ocu Britni Spirs, Džejmiju Spirsu, amputirana je noga nakon što se nedeljama borio sa infekcijom. Kako pišu strani mediji, imao je pet neuspešnih operacija noge, te su lekari odlučili da je za oca slavne pevačice jedino rešenje amputacija.

- Džejmi je imao veliku infekciju na nozi zbog koje je nedeljama bio u bolnici. Nakon pet neuspešnih operacija, lekari su odlučili da je jedino rešenje da mu amputiraju nogu - rekao je izvor za "TMZ".

Kako izvor dodaje, on mesec dana od operacije nije u najboljem stanju. Džejmi je godinama imao starateljstvo nad Britni. Navodi se i da je Britni smekšala prema ocu za kog je ranije rekla da želi da ga tuži kao i ostale članove porodice zbog starateljstva koje su godinama imali nad njom. Ona je navodno priznala da joj nedostaje tata i poručila da želi da mu pomogne novčano kao i da je spremna da se pomire.

Republika

Foto: Profimedia

Britni Spirs

- Ne postoji ništa što bi on više voleo od toga da se pomiri s ćerkom - poručio je isti izvor.

On je do 2021. godine imao starateljstvo nad njom i kontrolisao njen život i finansije. Starateljstvo je uvedeno 2007. godine, kad je pevačica doživela krizu i ošišala se na ćelavo. Britni je nakon što ju je sud oslobodio strateljstva otkrila da ju je on držao u zatočeništvu, da joj nije dao da se uda i zatrudni. 

- Bože moj, gde bi ona sada bila bez tog starateljstva? To je bilo jedno pakleno vreme, i bez njega, ne znam da li bi sada bila živa. Volim svoju ćerku svim srcem i dušom. Ova situacija među nama je užasna - poručio je on u prvom intervjuu koji je dao nakon što je Britni oslobođena starateljstva.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading