TATA PRIREDIO VENČANJE ĆERKI VREDNO 54 MILIONA EVRA: Jedan DETALJ je ljude šokirao, to je "BES BOGATAŠA"

Autor: M.O.

Lifestyle

28.11.2023

19:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jer gde se ima - tu se i raspipa.

TATA PRIREDIO VENČANJE ĆERKI VREDNO 54 MILIONA EVRA: Jedan DETALJ je ljude šokirao, to je "BES BOGATAŠA"

Foto: shutterstock

Jedna od najvećih senzacija na internetu poslednjih dana je svakako venčanje Madelin Brokvej, naslednice finansijski uspešnog lanca radnji prodaje automobila iz Južne Floride.

Venčanje koje je koštalo čak 59 miliona dolara (54 miliona evra) postalo je glavna tema na Tik Toku i društvenoj mreži X (bivši Tviter). Madelin i njen suprug Džejkob Lagron organizovali su proslavu koju su, prema pisanju "SKPop", najvećim delom platili njeni bogati roditelji.

Republika

Foto: shutterstock

Imali su venčanje kao iz bajke

 


Bogatstvo porodice Brokvej


Otac Bob Brokvej, direktor kompanije Automotiv Group, i majka Pola Brokvej, zamenik predsednika Coral Bagles, ogranka za Mercedes Benz u Floridi, svojom uspešnom karijerom stekli su veliko bogatstvo. U avgustu mesecu, njih dvoje su završili na naslovnim stranama lokalnih medija zbog prodaje dve nekretnine u vrednosti od 150 i 700 miliona dolara.  Porodica Brokvej ne štedi kada je reč o luksuzu i visokom standardu.

Republika

Foto: shutterstock

Svadba je vredela 54 miliona evra

 

Ljubavna priča Madelin Brokvej

Madelin Brokvej, poreklom iz Majamija, nakon završene srednje škole preselila se u Teksas gde je upoznala svog budućeg supruga. Njihova ljubavna priča je očigledno rezultirala bajkovitim venčanjem vrednim milione dolara.

Luksuzno venčanje za pamćenje

Multimilionsko venčanje Madelin Brokvej i Džejkoba Lagrona bilo je sve, osim skromno. Goste su zabavljali članovi benda "Maroon 5" i frontmen Adam Levin, a sama ceremonija je uključivala ručak kod Dior-a, iznajmljivanje operske kuće - Opera Garnije u Parizu, privatne avione, pa čak i Versajski dvorac.

 

 

Očigledno je da je svaki detalj bio pažljivo isplaniran i da nije štedela na luksuzu, te su ljudi sve ovo okarakterisali kao "bes bogataša". 

Devojačko veče za pamćenje

Pre samog venčanja, Madelin je organizovala devojačko veče koje je trajalo četiri dana, sa svakim danom tematski osmišljenim na poseban način. Devojke su putovale u Pariz gde su uživale u raskošnom ručku u apartmanu "Chanel Haute Couture", a deo gostiju je čak prespavao u Versajskom dvorcu. Očigledno je da je Madelin želela da svaki trenutak pre venčanja bude poseban i nezaboravan.

Milioni pregleda za venčanje iz snova

Snimci sa venčanja vrednog 59 miliona dolara postali su pravi hit na internetu, sa milionima pregleda. Madelin Brokvej i Džejkob Lagron definitivno su uspeli da naprave venčanje za pamćenje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading