SA VERENIKOM SAM IMALA TROJKU PRE VENČANJA: Nekoliko nedelja kasnije stigla je vest koja im je ZAUVEK promenila živote!

Autor:

Lifestyle

23.11.2023

21:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trojka nije za srećne parove.

SA VERENIKOM SAM IMALA TROJKU PRE VENČANJA: Nekoliko nedelja kasnije stigla je vest koja im je ZAUVEK promenila živote!

Foto: shutterstock

Odnos u troje

Mašta o trojki ovoga puta nije bila dobra ideja. Par koji je bio pred venčanjem poželeo je trojku, a priču je ispričala devojka u podkastu “Life Uncut”. Naime, njena šokantna priča ostavila je slušaoce u šoku. Sa partnerom je šest godina, ali su imali neostvarenu želju koja je ubrzo postala stvarnost.

- Moj verenik i ja smo zajedno šest godina. Imamo neverovatan odnos, a nedugo nakon što smo se verili odlučili smo da našu tajnu maštariju pretvorimo u stvarnost - objasnila je dalje, pre nego što je otkrila da je oduvek želela trojku.

Foto: Shutterstock

Par dogovorio trojku sa drugaricom

- Pitala sam svog verenika da li bio spreman na se*s u troje - novo iskustvo pre nego što se venčamo. Oboje smo bili za i na kraju sam pitala drugaricu da li želi. Ona je pristala - kaže mlada.

Potom su se dogovorili kada im najviše odgovara da se vide. U noći nestašluka, par i njihova prijateljica su se napili pre nego što su otišli u spavaću sobu, piše "Njujork post".

Da budem iskrena, cela noć se činila kao neka mrlja - rekla je verena žena, pre nego što je otkrila neočekivanu vest koju je kasnije ispričala njena "prijateljica iz kreveta".

@lifeuncutpodcast

This could be the biggest dilemma we’ve ever been sent. Such a hard situation to navigate. What are your thoughts? You can listen to ours in today’s episode - search “life uncut” wherever you get your podcasts ♬ original sound - Life Uncut Podcast

- Prošle nedelje je nazvala i bacila pravu "bombu" na nas. Rekla mi je da je trudna - i da je moj verenik otac.

Buduća mlada je istakla da je odmah nazvala svog partnera kako bi mu saopštila vest, pre nego što je on priznao da je prezervativ koji je koristio možda pukao tokom odnosa, ali da je bio "previše pijan da bi se sećao". Prijateljica je na kraju odlučila da zadrži dete. 

- Verenik i ja jednog dana želimo da imamo decu, ali muka mi je od ideje da on ima dete s drugom ženom - kaže ona.

Mnogi su je nakon ovog videa savetovali da uradi DNK test, a neki da prihvati dete i nastavi da živi život sa njim.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading