ONI SU DOKAZ DA PRAVA LJUBAV NEMA GRANICE: Svi su pitali šta će sa tako BOLESNIM čovekom, ona je im je OVIM sve objasnila!

Autor: M.O.

Lifestyle

04.10.2023

20:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Da prava ljubav nema granice, ovaj bračni par je pravi dokaz za to.

ONI SU DOKAZ DA PRAVA LJUBAV NEMA GRANICE: Svi su pitali šta će sa tako BOLESNIM čovekom, ona je im je OVIM sve objasnila!

Foto: Instagram/printscreen/theclements

Pre samo dve godine, Vinston Klements iz Londona je upoznao ženu svog života, iako je mislio da se to nikada neće dogoditi. 

On je rođen je sa bolešću kostiju, što znači da su mu kosti veoma krhke i lako se lome pa koristi invalidska kolica da se kreće. Preživeo je preko 200 preloma tokom 34 godine, ali svaki dan je zahvalan što je živ. Mnogi u sličnom stanju nisu te sreće.

 

 

Žena koja mu je promenila život, zove se Majfer. Ona je u to vreme radila kao preduzetnica, isto kao i Vinston, te su došli na zajedničku ideju da pomognu ostavim ljudima da pokrenu posao iz snova.

Samo par meseci nakon, oni su se ludo zaljubili. 

Par je počeo da izlazi i nakon devet meseci Vinston je zaprosio Mejfer. Bila je oduševljena i u isto vreme šokirana. 
 
Mnogi su se tada pitali šta mlada i lepa žena traži sa takvim muškarcem, ipak nju to nije mnogo interesovalo. Nedugo zatim su svi prihvatili tu ljubav. 
 
On i Mejfer su se venčali uz podršku svojih porodica i prijatelja. Kada su svoje fotografije podelili na mreži, brzo su postali popularni. Većina komentara je bila divna ali su postojali i oni loši.
 
 
- Kada su naše fotografije sa venčanja postale viralne, bilo je, naravno, lepo videti podršku ljudi iz celog sveta - rekla je Majfer. 
 
Oni su tada shvatili da imaju savršenu priliku približiti ljude sa ovakvim parovima, poput njih. 

Istovremeno, žele da pokažu svoju jedinstvenost - nije svaki par isti. Najvažnija stvar je ljubav koju dele!
 
Prošle godine je ovaj srećni par dobio bebu te je njihova porodica sada kompletna i ispunjena. 
 

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading