ŽENA MILOŠA TIMOTIJEVIĆA VENČALA SE U HALJINI OD 5.000 DINARA: Za svadbu posle 40 dana veze odabrali su OVAKAV stajling (FOTO)

Autor:

Lifestyle

27.09.2023

16:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Supruga Miloša Timotijevića zablistala je u venčanici koja košta manje od 5. 000 dinara.

ŽENA MILOŠA TIMOTIJEVIĆA VENČALA SE U HALJINI  OD 5.000 DINARA: Za svadbu posle 40 dana veze odabrali su OVAKAV stajling (FOTO)

Foto: Tanjug/Vladimir Šporčić

Glumac Miloš Timotijević postao je otac dečaka kojeg je dobio iz drugog braka sa lepom Tijanom Simić. Venčali su se posle 40 dana veze kako su tada mediji preneli. Oni su se navodno upoznali preko jedne drugarice, a bajka je odmah počela.

- Tijana je Miloša upoznala preko svoje dobre drugarice iz detinjstva, a koja duže vreme poznaje i glumca. Odmah su se skapirali, bila je to ljubav na prvi pogled - ispričao je svojevremeno izvor za Kurir.

Na društevnim mrežama isplivala je fotografija njegove supruge Tijane. Iako se ne vidi potpuno jasno, dovoljno je da primetimo kakva je ona lepotica.

Na fotografiji, primećuje se da je mlada u elegantnoj beloj haljini koja je koštala 4.866 dinara, dok je glumac odabrao tamno odelo.

Inače, Tijana je ćerka bivšeg fudbalera Saše Simića, koji je duži niz godina igrao u Portugalu za njihove poznate fudbalske klubove Madeiru, Boavistu, Beiru Mar, a po završetku profesionalne karijere postao je uspešan fudbalski agent. 

Da podsetimo, pre Tijane Miloš je bio u braku 13 godina sa Dunjom Galić od koje se razveo prošle godine. Razlog zbog kog su se rastali nije poznat. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading