JASMINA IZ BANJA LUKE MAJCI JE PREOTELA MUŽA KADA JE IMALA 19 GODINA: Mislila je da je POBEDILA, ali onda joj je mama noć uoči svadbe sve PRIZNALA!

Autor: N.J.

Lifestyle

09.09.2023

16:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Danas se mnogo kaje, a kada je imala 19 godina preotela je muža majci.

JASMINA IZ BANJA LUKE MAJCI JE PREOTELA MUŽA KADA JE IMALA 19 GODINA: Mislila je da je POBEDILA, ali onda joj je mama noć uoči svadbe sve PRIZNALA!

Foto: shutterstock

Svađa majke i ćerke

Jasmina danas ima 28 godina, a na jednom forumu davno je podelila ljubavnu priču koja se nije tako slavno završila. Svi su patili zbog Jasminine odluke da stupi u vezu sa dečkom sa kojim je njena majka izlazila, a najviše naravno njena mama koju je mnogo povredila. 

- Moji su se razveli kad mi je bilo 16 godina, i sada mogu da kažem da je to bila dobra odluka. Veoma mladi su se venčali, majka me je rodila sa 17 godina i mislim da nije čestito ni stasala u ženu, a već je morala da ljulja bebu i kuva ručkove. Njihov brak je bio "živi pakao", svađali su se svakodnevno, ako ne zbog familije i toga što se moja majka nije trpela sa mojom babom, onda zbog para. Tata je bio "običan" radnik, VKV majstor u fabrici, mama je radila kao kuvarica u restoranu kod ujaka. Para je bilo dovoljno tek za osnovno, a kako smo brat i ja rasli, problem sa novcem je postajao sve očitiji - pričala je Jasmina iz Banja Luke tada.

Nakon razvoda otac je počeo da se viđa sa drugom devojkom, a njena majka, brat i ona živeli su u stanu koji im je prepustio.

- Imali smo mir, nije više bilo svađa, ali jako mi je nedostajao tata. Krivila sam mamu zbog razvoda, mislila sam da je mogla da bude malo tolerantnija, da ponešto prećuti. Tako mi je makar i baka stalno govorila: "Da je tvoja majka držala jezik za zubima, kao prava žena, nego je morala da raskući kuću". Njenih reči se i danas savršeno dobro sećam - priča ona.

Foto: Shutterstock

Srećna porodica ruča

Nakon toga prošlo je još godinu dana, a ona je mislila da će se oni pomiriti kada se sve smiri jer sa devojkom nije imao dece. Verovala je da baš zbog toga što nema dece sa devojkom nije odustao od svoje "prve" porodice. Onda je njena majka počela da se viđa sa kolegom sa posla.

- Taj čovek je tek počeo da radi kod ujaka, bio je neiskusan kuvar, a moja mama je bila zadužena da mu pokaže posao. Iako je profesionalno bila dosta iskusnija, između njih bilo svega par godina razlike, bio je samo pet godina mlađi od nje. Prvo sam primetila da je sve duže da ostajala na poslu, a onda je počela da se sređuje, da uveče stavlja viklere na kosu i ujutru maže karmin. Sve sam to posmatrala ispod oka, i ja sam već imala 18 i znala sam šta to znači..

Smislila je plan

Da ne bi postali sve bliži, Jasmina je svaki dan dolazila u restoran.

- Računala sam na to da neće ništa da uradi kad sam ja tu. Iz škole bih se uputila pravo kod nje na posao i sedela kod ujaka u restoranu, maltene do fajronta. On je bio veoma ljubazan prema meni, stalno mi pripremao neke specijalitet, odvajao hranu koja bi preostala od drugih, pa mi servirao na svečanom tanjiru kao da sam neka uvažena gošća. Sada, iz ove perspektive, shvatam da je želeo da mi se dopadne, hteo je da ga prihvatim kao maminog "specijalnog prijatelja". Tada to nisam znala. Mislila sam da mi šalje tajne signale i da mi se udvara, jer kako bi mogla da mu više dopadne žena od 35 godina od jedre devojke u dvadesetim? Započela sam igru, veoma planski i perfidno, s jasnom namerom da ih rastavim... I uspela sam u tome, on je popustio pred mojom mladošću. Započeli smo vezu i javno, ništa nisam krila od majke, čak sam se trudila i da joj dam do znanja svaki put kada smo imali odnose... Htela sam da ga zauvek izbrišem iz njene glave. Majka je sve videla, bilo joj je jasno da sam ja sve inicirala, samo nisam znala da li zna i zašto... Nisam znala da li shvatala da hoću da je odvojim od drugog muškarca i privolim da se vrati tati... Samo mi je jednom prilikom rekla da pazim na sebe. Eto toliko. Ni "nemoj", ni "sram te bilo", ništa nije ni pitala. A ja sam mislila da sam odnela veliku pobedu nad njom!

Foto: Shutterstock

Muškarac i žena uhvaćeni u toku intimnog odnosa

Veza je kratko trajala, Jasmina je našla dečka za kog je želela da se uda. Taj muškarac napustio je restoran i njega nisu pominjale sve do noći uoči svadbe.

- Gledale smo neke stare slike, obe raznežene i plačne, kada smo naišle na fotografiju ujakovog restorana. Na slici su bili svi zaposleni, a on se video u pozadini. I tada mi je prvi put rekla nešto od čega sam tada, kao 18-godišnja klinka, najviše strahovala: 

"Je l' znaš da me je bio zaprosio i da je trebalo da se venčamo?"

- Briznula sam u plač i molila je da mi oprosti. Pomilovala me je po glavi i rekla da ne brinem, da je bolje što se tako završilo i da mi je sve odavno oprostila. Ali ja sebi nisam. Zbog klinačke oholosti i ljubomore uskratila sam joj šansu za ljubav - napisala je Jasmina, a prenosi "Mondo".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading