AKO IMATE LOŠ DAN, OVO MORATE DA POGLEDATE: Reakcija psa Arloa na SLADOLED je toliko URNEBESNA da ćete zaplakati od smeha! (VIDEO)

Autor: M.O.

Lifestyle

20.08.2023

12:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo je bio njegov prvi sladol koji će mnogima ostati upamćen.

AKO IMATE LOŠ DAN, OVO MORATE DA POGLEDATE: Reakcija psa Arloa na SLADOLED je toliko URNEBESNA da ćete zaplakati od smeha! (VIDEO)

Foto: TikTok/printscreen

Zlatni retriver po imenu Arlo očarao je korisnike interneta svojom reakcijom na svoj prvi sladoled, postavši prava internetna senzacija koja je brzo postala viralna na društvenim mrežama.

Video snimak koji prikazuje njegovu uzbuđenu reakciju na poslasticu, osvojio je srca mnogih.

U videu se može videti Arlo kako nestrpljivo iščekuje da mu njegova vlasnica pruži kornet sa sladoledom. Međutim, Arlo nije mogao da se suzdrži i svojom njuškom je nežno zgrabio kornet pre nego što mu je "službeno" ponuđen. Taj trenutak izaziva osmehe i miliona ljudi.

Ono što je najslađe je to što Arlo nije samo lagano liznuo sladoled, već je odlučno zagrlio čitav kornet i brzinski ga progutao. Njegova reakcija na prvi ukus sladoleda bila je urnebesna, ali Ipak, njegova avantura sa sladoledom nije se tu završila.

 

 

Na snimku se vidi kako Arlo pokušava dosegnuti i kornet koji je vlasnici držala. Njegova radoznalost i želja za više ukusa postaju očigledni kada pokušava da zgrabi drugi kornet. Međutim, brza reakcija vlasnice ga je zaustavila, rekavši mu da ne može dobiti još jedan kornet tako brzo. 

Ova urnebesna i preslatka snimka postala je viralni hit na TikToku, dobivši hiljade deljenja i lajkova. Arlo je postao prava internetna zvezda. Njegova radost i spontanost su nasmejali mnoge i ulepšali im dan. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading