"MOJ SLATKI TATICA ME JE RAZMAZIO I NEPRIJATNO JE KADA ME ZOVE PRED ŽENOM I DECOM" Devojka (23) opisala TEROR kroz koji je prošla sa oženjenim sponzorima

Autor:

Lifestyle

27.05.2023

18:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Devojka koja zarađuje od Onli fans - a prihvata i ponude starijih muškaraca koje naziva "taticama".

"MOJ SLATKI TATICA ME JE RAZMAZIO I  NEPRIJATNO JE KADA ME ZOVE PRED ŽENOM I DECOM" Devojka (23) opisala TEROR kroz koji je prošla sa oženjenim sponzorima

Foto: Instagram/novajewelsofficial

Nova Džuls liže lizalicu

Nova Džuls (23) već nekoliko godina radi na Onli fans - u i zarađuje mnogo novca na svojim fotografijama i ispunjavanjem tuđih fetiša. Zaradi otprilike oko 3000 funti mesečno, a da bi povećala istu, posvetila se taticama. 

Ona već godinama uživa na luksuznim putovanjima, skupoj garderobi i poklonima što je koštalo do sada oko 50. 000 funti, i iako jeste tačno da je to sama sebi priuštila, mnogi ovakav način zarade ne odobravaju. Ali svaka roba ima svog kupca.

Međutim, Nova je otkrila da joj realnost imati starijeg gospodina u životu nije bila tako slatka kao što je očekivala. U razgovoru za "Dejli star" ispričala je kako je jedan video poziv sve promenio. Iako se okrenula tim starijim muškarcima, otkrila je da postaju opsednuti.

Foto: Izvor: Instagram/ novajewelsofficial

Nova Džuls

- Moram da smislim novu strategiju. Volim da imam jednu osobu s kojom svakodnevno komuniciram jer je opasno ako se družiš s više različitih ljudi. Ne znaš s kim se petljaš. Ako dobijete nekoga za koga znate da je siguran i vi hoćete da ga zadržite. Problem je u tome što je za njih prirodno ako stalno provodite vreme s jednom osobom – ili dve poput mene - to zapravo nije išlo jer oni imaju osećanja. Žele da budemo dečko i devojka i više ne žele da te plaćaju - priča i objašnjava da ne želi da se druga strana zaljubi.

 

 

Shvatila je da mora da postavi neke granice, pogotovo kada je jedan muškarac zvao video pozivom pred ženom i decom. Za sada, narednih nekoliko meseci neće da razmišlja o saradnji sa "taticama". Kako kaže mislila je da ima dobar pristup prema njima, ali izgleda da je pogrešila.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading