ANĐELU JE BIVŠI DEČKO OTEO I IZBACIO IZ VOZILA U POKRETU: Ostala je PARALIZOVANA, nije joj bilo spasa, a onda se desilo ČUDO

Autor: N.J.

Lifestyle

12.05.2023

11:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Anđela je imala 19 godina kada je preživela pakao i to zbog bivšeg dečka koji je bio nemilosrdan prema njoj.

ANĐELU JE BIVŠI DEČKO OTEO I IZBACIO IZ VOZILA U POKRETU: Ostala je PARALIZOVANA, nije joj bilo spasa, a onda se desilo ČUDO

Foto: Printscreen/ Instagram/shewhopaints2018

Anđela Lin preživela je pravu traumu kada je njen bivši dečko Čej Bouskil oteo. Kada su bili u vezi on je jednom udario, zbog čega je bio u zatvoru, a ona je nakon toga pobegla od njega. Muškarac je na prvi pogled bio "sladak student" i želeo je da se bavi forenzikom, ali kada je ona pobegla od njega, ništa nije moglo da ga spreči da je nađe.

On je oteo uz pomoć prijatelja Roka. Nakon što je ispala iz kombija u toku svađe, oni su je ostavili da leži i otišli. Zadobila je strašne povrede mozga kada je ispala iz vozila u pokretu. Njen bivši dečko tvrdio je da je pala ili skočila iz kombija, ali njena majka Niki Lin (48) veruje da je gurnuta, uprkos tome što je on oslobođen optužbi za teške telesne povrede. Devojka je ostala paralizovana, nije mogla da jede, hoda i govori.

Foto: Printscreen/ YouTube/Good Morning Britain

 Anđelina majka plače u emisiji

Rečeno je da neće preživeti

Lekari su Niki i njenom suprugu Patriku rekli da im ćerka neće preživeti nesreću. Povrede su joj bile strašne i delovalo je kao da nema spasa. Danas devojka ima 22 godine i neko 24 časa mora da brine o njoj.

Šta se dalje dogodilo?

Anđela se oporavlja u rehabilitacionom centru. Počela je da pomera levu stranu i naučila je da guta. Njena snaga zaprepastila je lekare koji su čak tri puta do sada mislili da će preminuti.

Foto: Printscreen/ YouTube/Good Morning Britain

Anđelini roditelji u emisiji

Ovako je završio Anđelin dečko

U januaru 2022. godine osuđen je na sedam godina, nakon što je proglašen krivim za otmicu, prisilno i kontrolisano ponašanje i uticaj na povredu. 

Kazna mu je tada gotovo udvostručena nakon što su sudije na Apelacionom sudu zaključile da njegova prvobitna kazna za otmicu nije bila dovoljno duga i dali mu još četiri i i po godine. Oslobođen je optužbi za nanošenje teških telesnih povreda nakon što je postalo nejasno kako je ona napustila kombi. Tužilaštvo je verovalo da je dečko izbacio, ali nisu mogli to da dokažu.

Inače, njena priča je snimljena i biće objavljen film koji pokazuje u kakvoj nasilnoj vezi je bila, piše "Dejli mejl".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading