OSAM SPECIFIČNIH ZNAKOVA! Ovako prepoznajte da li ste u jednoj od retkih veza koja će trajati CEO ŽIVOT

Autor: N.J.

Lifestyle

16.04.2023

19:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svi mi sanjamo ili se nadamo da ćemo jednog dana pronaći "onog pravog" i imati zdravu vezu koja traje ceo život.

OSAM SPECIFIČNIH ZNAKOVA! Ovako prepoznajte da li ste u jednoj od retkih veza koja će trajati CEO ŽIVOT

Foto: Unsplash/ Jeremy Doddridge

Par jede u krevetu

Izlasci i veze značajno su se promenili u poslednjih nekoliko godina, a samim tim kvalitet i uspešnost iste. Da biste dobili pravi sliku pogledajte nekoliko informacija o brakovima i izlascima:

Parovi mnogo kasnije stupaju u brak, odnosno starosna granica se pomerila. Najčešća tema svađa partnera je novac. Ipak, i pored svega još uvek postoje načini da utvrdite da li je vaša veza ono što će trajati. Pogledajte znakove koji to pokazuju.

1. Njihovi prijatelji su i vaši prijatelji

Njihovi prijatelji rado vas pozivaju da se družite i vole kada ste tu. Vaš partner je oduševljen zbog toga i želi da se osećate ugodno u blizini njegovih prijatelja. Upoznavanje sa bliskim osobama iz njegovog okruženja veliki je korak u odnosu i obično znači da vezu shvataju ozbiljno.

Foto: pixabay.com

Društvo nazdravlja

2. Često nasmejete jedno drugo

Ovo nije tako lako kao što zvuči. Neki ljudi su po prirodi zabavni, drugi imaju humor koji nije baš svima zanimljiv. Kada oboje znate da nasmejete jedno drugo, to je znak razumevanja na višem nivou.

3. Konstruktivna rasprava

Znači da ste u mogućnosti da raspravljate o stvarima gde nemate isto mišljenje, ali dopušteno je da se obe strane podjednako čuju i izraze svoje. Nema prozivki i manipulacija. Svađa može biti korisna da se iz njih nešto nauči i spreče potencijalni problemi u vezi, u zavisnosti od onoga o čemu ste raspravljali.

Foto: Shutterstock

Par se raspravlja

4. Zabavno vam je i kada ne radite ništa

Ne morate uvek izlaziti da biste se zabavili. Vama je lepo i kada sedite kod kuće i nemate obaveze, a lepo vam je jer ste zajedno. Drugačiji je nivo intimnosti koju doživljavate kada ste slobodni da ne radite ništa. Tada vidite jedno drugo u drugačijem svetlu.

5. Zbog partnera želite da budete bolja osoba

Oboje izvlačite ono najbolje iz drugoga. Svaki dan želite  biti bolja osoba zbog njega. Sa druge strane, partner ne izvlači sve najgore iz vas niti vaše mane ističe pred drugima.

Foto: Shutterstock

Par se gleda i smeje

6. Zahvalni ste jer imate jedno drugo i često to stavljate do znanja

Jedno drugom dajete do znanja koliko ste zahvalni što ste zajedno i sve prepreke prevazilazite. I ne samo da to govorite već i pokazujete malim gestovima svakodnevno.

7. Intimni ste

Volite se kada se ljubite, dodirujete, mazite, bilo da je to zagrljaj ili nešto više. Izgleda kao da ste u fazi “medenog meseca” iako ste zajedno godinama.

Foto: Unsplash/ tabitha turner

Muškarac i žena se grle

8. Razgovarate o budućnosti

Razmislite sledeći put da li partner o vašoj vezi govori samo u sadašnjosti ili pominje budućnost. Ako vas ne uključuje u neke planove, onda ne očekujete da ćete biti zajedno duži vremenski period, piše "Your tango".

Sa druge strane, ako ste se pronašli u nekoliko tačaka koje smo naveli, vi ste prava srećnica! Imate vezu/brak o kojoj mnogi maštaju i sigurno vam se smeši životna sreća.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading