RASKINULA SAM SA DEČKOM ZBOG NJEGOVE DRUGARICE, IAKO ME NIJE PREVARIO: Uradili joj nešto sramno, prešli sve granice - UŽAS!

Autor: N.J.

Lifestyle

05.03.2023

16:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Devojka je ostavila dečka zbog njegove drugarice iako je nije prevario.

RASKINULA SAM SA DEČKOM ZBOG NJEGOVE DRUGARICE, IAKO ME NIJE PREVARIO: Uradili joj nešto sramno, prešli sve granice - UŽAS!

Foto: Shutterstock

Ovo je ispovest devojke koja je ostavila dečka iako joj je priznao i najdublja osećanja.

- Nedavno sam ostavila dečka. Rekao je da me voli, ali ja sam se osećala kao treći točak u našoj vezi. Imao je prijateljicu od koje je stalno pozajmljivao novac, iako oboje radimo. Dao joj je i savet za vezu. Prepiru se kao da imaju dve godine, a kada bismo svi zajedno išli negde, terali su me da vozim svuda dok oni ne završe razgovor, u kom ja ne učestvujem. Takođe, svaki put me prekinu kada hoću nešto da kažem. Kada ga pitam zašto to radi, on mi kaže da govorim gluposti - objasnila je jedna žena i nastavila da se pita da li je pogrešila što ga je ostavila.

Foto: Shutterstock

Tužna devojka

Evo šta su je posavetovali:

- Pogrešno? Ne! Čovek nije imao poštovanja ni prema tvojim osećajima ni prema tebi. Zbog svih razloga koje si navela, puno ti je bolje bez njega. Drago mi je da si konačno skupila dovoljno samopoštovanja da okončaš stvari s njih dvoje. Da parafraziram pokojnu princezu Dianu, u vašoj je vezi bilo troje ljudi - komentarisali su.

Većinom su je svi savetovali isto. Ako u vezi ne možete da izrazite svoje mišljenje i partner se bolje ophodi prema drugarici nego prema vama, a ne razume vaše objašnjenje i želju da se nešto promeni, tu je kraj. Ne možemo čak ni reći da je ljubavi kraj, jer tu izgleda kao da ljubavi nije ni bilo. Naravno, uvek je bolje da pokušate da rešite problem razgovorom.

Šta biste vi uradili da ste na mestu ove devojke?

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading