ZA ČIŠĆENJE KUĆE DOBIJAM DŽEPARAC, NIKADA NISAM PLATILA RAČUN I NE ZNAM KAKO SE TO RADI: Ponašanje domaćice iz Dubaija natera ljude da pucaju od besa!

Autor: N.J.

Lifestyle

25.02.2023

17:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Za sebe kaže da je ponosna domaćica - nikada nije platila račun, a jede samo kavijar i tartufe.

ZA ČIŠĆENJE KUĆE DOBIJAM DŽEPARAC, NIKADA NISAM PLATILA RAČUN I NE ZNAM KAKO SE TO RADI: Ponašanje domaćice iz Dubaija natera ljude da pucaju od besa!

Foto: Instagram/ lionlindaa

Influenserka Linda (23), trenutno živi u Dubaiju  i veruje da je najsrećnija žena na svetu, jer nikada u životu nije platila račun! Nije zagovornik modernih veza gde je sve “pola pola“, a ističe da iste nisu ni prirodne. Udata je za preduzetnika Rikija i smatra da je mnogo srećnija od žena koje imaju karijeru.

Njena svakodnevnica, ali i život generalno, zasniva se na raskošnim putovanjima, troši mnogo novca na dizajnersku odeću i vozi preskupe automobile. Ono što ona može da ponudi suprugu je da ostane kod kuće i čisti kada čistačica ne može da dođe.

- Verujem da su moderne veze koje su 50/50 nesrećne. To nije prirodno - istakla je.

Ona inače dobija džeparac od supruga, koji navodno zarađuje oko 125.000 funti mesečno.

- Nikada u životu nisam platila račun. Ne znam ni kako da platim ratu za nešto - iskrena je.

Ali njena porodica  zabrinuta je zbog takvog načina života. Ona je odustala od svojih snova da postane doktorka i udala se sa 19 godina. Njeni roditelji žele da uradi nešto sa svojim životom.

- Moj tata želi da učinim nešto sa svojim životom. Hteo je da budem doktorka i to je i moj san. Ipak, trenutno sam usredsređena na brak. Potrebno je puno poverenja u vezi da biste odustali od svojih snova i odrekli se svega kako biste se brinuli za muškarca - kaže.

Za sada se čini da je Linda zadovoljna svojim raskošnim stilom života. Na društvenim mrežama objavljuje deo iz svakodnevnice, koji obično uključuje odlazak u tržni centar i u otmene restorane, prenosi “Dejli star“.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading