ŽENE ZA NJIMA ŽUDE! Ovih pet poza iz filmova za odrasle svaka bi volela da proba!

Autor:

Lifestyle

09.09.2021

20:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iako se veruje da su porno filmovi isključivo namenjeni muškarcima, istraživanja pokazuje da ih sve više gledaju i žene.

Republika

Foto: pixabay.com

Žene sve više žude za avanturizmom u krevetu, Ilustracija

 

Prema nekim istraživanjima, žene se više ne libe ni da probaju scene koje tamo vide, a istraživanja pokazuju da bi svaka volela da proba neku od ovih pet.

Seks vezanih očiju

Deo zadovoljstva među čaršavima potiče i od toga što nikad nismo sigurni koji je sledeći potez partnera, a ovo slatko iščekivanje i neizvesnost su zagarantovani ako kao rekvizit koristite - povez oko očiju!

Seks ispred ogledala

Foto: pixabay.com

 

Džinovsko ogledalo na plafonu ili jedno manje u hodniku, nije važno - gotovo da nema osobe koja se makar jednom nije zapitala kako izgleda u trenutku dok se prepušta strastima i uživa, a seks ispred ogledala omogućava nam baš to, piše Pink.rs.

Uloga domine

Prošli su dani ženske pasivnosti u krevetu! Žene su aktivne, samopouzdane i preuzimaju inicijativu kada to požele, a neretko to podrazumeva i uspostavljanje potpune kontrole, što uloga domine omogućava.

Seks u javnosti

Ako pitate žene da se sete svojih najboljih "provoda" kada je reč o seksu, defintivino će vam reći da je u pitanju neka potpuno spontana situacija.

Odnos na javnom mestu nesumnjivo spada u takve iznenadne nalete strasti, a žene uglavnom maštaju o seksu na plaži, u prevozu i na sličnim mestima gde postoji opasnost da budu uhvaćene.

Seks uz pomoć igračaka

Iako su u svetu veoma popularne već godinama, seksi igračke vrlo sporo se na našim prostorima probijaju u svakodnevicu. Kako su one često „zvezde“ filmova za odrasle, mnoge devojke žele da ih probaju, pa neka od njih nije loš izbor za, recimo, neočekivani poklon bez ikakvog povoda.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading